Što kad mala greška u kuhanju iznjedri proizvod koji se danas konzumira diljem svijeta?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Na hrvatsko tržište dolaze čarobni keksići koji će vas oduševiti! Začinite svoja jutra, razveselite svoje večeri novim, bogatim okusima! Čudesna priča o Crêpes Dentelle Gavottes započela je davne 1920. godine, kada je Marie-Catherine Cornic ostavila jednu od svojih palačinki da se predugo kuha na štednjaku. Odlučila ju je presaviti i smotati te tako dobila čudesan, lagan i hrskav kolačić – rođene su Crêpes Dentelle Gavottes.

Danas u ovoj tvornici keksa radi preko 400 zaposlenih te proizvede 800 milijuna keksića i proda ih u 50 zemalja svijeta!

Koja je tajna ovih malih bretonskih keksića?

Ova palačinka, smotana 8 puta oko sebe, pažljivo čuvan know-how i jednostavna receptura smišljena od strogo biranih sastojaka tajna su ovog, možda i najboljeg, kolačića na svijetu!

Proizvode se u različitim okusima poput slane karamele s maslacem, ananasa i marakuje, a također ih oblaže tamnom ili mliječnom čokoladom. Izvrsno slažu s vrućom čokoladom, ali i sladoledom!

Dolaze u elegantnoj, lijepo ukrašenoj kutiji i savršen su poklon u svakoj prilici.

Namaz

Kremasti namaz od kakaa povezan s jedinstvenom hrskavošću Crêpe Dentelle kolačića iznenađuje svojom hrskavom teksturom i izdašnim čokoladnim okusom. Izvrstan je dodatak vašim palačinkama i slasticama.

Svi proizvodi su napravljeni:

  • bez GMO-a
  • bez palminog ulja
  • bez hidrogenih ulja
  • bez bojila i konzervansa
  • sva jaja korištena u receptima su iz cage-free uzgoja
  • brašno, maslac i šećer su 100% proizvedeni lokalno, u Francuskoj

Prepustite se slasnim okusima i jedinstvenoj hrskavost!

Proizvodi dostupni na webshopu bazzar.hr. Preporučena informativna cijena 90 gramskog pakiranja kolačića je 17,99 kuna, a namaza 33,99 kn.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI