Što vaš parfem govori o vama?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Mirisni trag koji ostavljate za sobom može ostaviti snažan dojam, pozitivan ili negativan. Vaš mirisni potpis otkriva i kakva ste osoba. Ponekad je taj mirisni potpis lako naći, a u velikoj ponudi brojnih parfumerija poneki se lako i izgube. Ako imamo sreće i ipak pronađemo svoj miris, koristimo ga redovito i on postaje dio naše osobnosti.

Ljubitelji cvjetnih nota

Ni vi ni vaš parfem nikad nećete izaći iz mode! Cvjetna skupina je najstarija mirisna skupina. Od pamtivijeka ljudi su željeli mirisati na cvijeće. Mirisi cvjetnih nota su izrazito ženstveni i živahni, a mogu i “tihi” i izražajni.

Ovu skupinu parfema vole razigrane i komunikativne osobe koje zbog svoje radoznale prirode. Ljubavni život korisnica cvjetnog parfema prepun je romantike.

Ljubitelji orijentalnih nota

Stvoreni su za tajanstvene i senzualne osobe. Orijentalni parfemi rijetko koga ostavljaju ravnodušnim i biraju ih oni koji svojom pojavom plijene pažnju

Ljubitelji citrusnih nota

Ljubitelji citrusa su vrlo ambiciozni i rođeni lideri. Inicijativa i dominantnost odlike su koje omogućavaju brzo rješavanje izazova koji se nađu pred njima. Iskačete iz kreveta spremni osvojiti svijet i bez problema preuzimate ulogu vođe u svakoj grupi.

Aromatični parfemi

Osobe koje vole prirodu i njezine zemljane nametljive arome najčešće posežu za jačim aromatičnim i oporim parfemima. Ambicioznost i velikodušnost osobine su kojima zrače i to često očekuju za uzvrat s druge strane. Ove parfeme nose samosvjesne i kreativne žene koje vole neobične stvari i ne boje se to pokazati.


Darujemo jednu čitateljicu!

Perceive EDP iz Avona fascinatna je kompozicija kruške, kremaste gardenije i mošusa.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 21siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI