Super korisne stvari koje trebate imati u torbici

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Baš kao u Harryju Potteru, kad Hermiona iz svoje misteriozne torbe vadi sve što vam padne na pamet, i mi dame smo ponekad čarobnjaci. Naše su torbice pune svega!
Ali, ako se još uvijek pitate što biste trebali nositi u torbi, evo popisa koji će vam pomoći da počnete.

Čak bismo rekli da bi to trebala biti mala torbica za torbicu koju ćete premještati iz jedne torbice u drugu.

Bilo da imate loš dan ili jednostavno želite osvježiti svoj izgled prije odlaska s posla – ruž je nešto što morate imati u torbi.

Porezan prst, slomljen nokat ili čak krvarenje iz nosa može biti prilično iznenadno i prilično neugodno, zbog čega je pribor za hitne slučajeve tako zgodan. Flasteri, vlažne maramice, maramice… bit će od pomoći kada se dogode neočekivane situacije.

U torbi držite kutiju s nekoliko tableta protiv bolova, tableta za želudac, antihistaminika… Dodatni bonus je da ćete također moći pomoći i drugima.

Čak i ako vam je mjesečnica totalno uredna, postoje momenti tijekom godine kada „gospođa“ odluči doći iz vedra neba ili kada se tome najmanje nadate. U torbi držite malu kozmetičku torbicu napunjenu s nekoliko uložaka ili tampona.

tamponi s probioticima

Uvijek ostanete bez baterije, baš onako kad ne treba. Kako biste spriječili ovu „strašnu situaciju“, nosite prijenosni punjač u torbi.

Ako ste puno vremena u javnome prijevozu, bilo bi zgodno da imate neku knjigu u torbici.

Žvakaća guma, tic-tac ili mint bombona pomoći će vam da osvježite dah nakon ručka ili prije susreta s nekim.

Kako biste uštedjeli novac i još uvijek imali svoj omiljeni parfem u bočici putne veličine, možete nabaviti bočicu s raspršivačem parfema koju ćete napuniti parfemom koji želite.

Kreme za ruke su posebno korisne zimi, ali vjerujemo da ih je odlično nositi i ljeti.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI