Superval i INmusic festival udružuju snage – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Superval i INmusic festival udružuju snage

Superval, jedan fantastičan projekt o kojemu smo već puno puta pisali, festival je školskih bendova koji potiče međusobno povezivanje, razmjenu iskustva, stvaranje i slušanje glazbe te omogućava djeci i mladima da izvode glazbu u profesionalnim uvjetima i osjete iskrenu koncertnu emociju pred njima poznatom i nepoznatom publikom.

Superval je sada napravio veliki iskorak i udružio je snage s INmusicom, našim najvećim rock festivalom koji se godinama održava u Zagrebu, a sljedeće godine će doživjeti svoje jubilarno petnaesto izdanje. Organizatori INmusic festivala prepoznali su potencijal koji Superval svakako ima i ponudili su priliku mladim bendovima da već iduće godine zasviraju na jarunskom jezeru i podjele binu sa nekim od najvećih imena svjetske rock glazbe.

Fantastičan line up koji nudi 15. izdanje INmusic festivala (20.-23.6.2022.) garantira svima dobru zabavu, a mladim bendovima veliku čast. Dugo se mladim glazbenicima s ovih prostora ovakva prilika nije ukazala, pa kad je već tu svakako bi je trebalo pokušati iskoristiti.

Još jednom podsjećamo da su prijave za sve aktivne školske bendove za nastup u sklopu trećeg izdanja Supervala otvorene do 31.12.2021. na LINKU, pa mladim glazbenicima poručujemo da požure, a u 2022. otkrit ćemo i podržati najbolje školske glazbene nade zajedno.

Music Box glazbeni portal svakako će uvijek podržavati ovakve inicijative, a svim mladim bendovima želimo sreću i nadamo se da se vidimo sljedeće godine na Jarunu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI