“Tanka nit”, novi potencijalni pop funk hit Aleksandra Baića – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


“Tanka nit”, novi potencijalni pop funk hit Aleksandra Baića

Nakon hita “Halucinacija” kojim je prošle godine privukao pažnju publike i dominirao radijskim eterom, Aleksandar Baić vraća se uz pop-funk poslasticu “Tanka nit” u izdanju Aquarius Records i Lemon Production.

Pjesmu “Tanka nit” autorski potpisuje Srđan Sekulović Skansi, a kada ju je predstavio Aleksandru bila je to ponuda koja se jednostavno ne odbija:

“Pjesma je postojala ranije kao demo i Skansi me pitao sviđa li mi se. Naravno, rekao sam da, malo smo ju preradili i mogu reći da sam prezadovoljan rezultatom!”, otkrio je Aleksandar te nastavio: “Posebno bih se još jednom zahvalio Skansiju na još jednoj odličnoj pjesmi, Antoninu Šimiću i Aquarius Records na produkciji i potpori i naravno svojoj obitelji i prijateljima!”

Pjesmu “Tanka nit” prati i videospot koji je režirao Srđan Sekulović Skansi.

“Za spot smo imali nekoliko ideja, ali na kraju je Skansi odlučio snimiti i spot! Odlučili smo se za minimalistički pristup i jako nam se svidjelo. Na kraju smo se super zabavili, kao i uvijek, sa Skansijem je uvijek gušt za raditi!“, kaže Aleksandar.

Aleksandar Baić pun je planova za budućnost, trenutno radi na novim pjesmama i nadolazećem albumu, a ovu godinu u njegovom životu obilježio je i jedan velik događaj te je pjesmu “Tanka nit” posvetio novoj posebnoj osobi u svojem životu:

“Pjesmu bih posvetio svojoj novorođenoj kćeri! Želim joj puno sreće i kvalitetne glazbe!”.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI