Techno čarobnjak Cristian Varela stiže u Banju Luku na proslavu 10 godina Fresh Wave Festival – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Techno čarobnjak Cristian Varela stiže u Banju Luku na proslavu 10 godina Fresh Wave Festival

Jubilarnu, desetu godinu Fresh Wave Festivala obilježit će višemjesečna proslava koja počinje već početkom sljedećeg mjeseca uz gostovanje jednog od dosadašnjih headlinera festivala koji je nastupio na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci 2015. godine.

Techno čarobnjak, koji svoju magiju servira na 4 gramofona i koji je kao najbolji #technoDJ nagrađen nekoliko puta, Cristian Varela, stiže u Banju Luku u subotu 5. ožujka u klub KSB. Kultni status španjolskog kralja techna, osim ogromnim talentom stekao je i kao vlasnik utjecajnih izdavačkih kuća Pornographic i Codes Experiments Records. Line upu će se pridružiti i DJ mag, koji je na sceni gotovo četvrt vijeka – Woodie kao i najmlađa ekipa izvođača s domaće elektronske scene: Miloš Drvenica i Nikola Serdar.

Cristian Varela je u proteklim desetljećima objavio brojna EP izdanja, a nevjerojatna karijera ovog virtuoza na gramofonima ovjekovječena je 2018. u specijalnom dokumentarnom filmu kojim je obilježeno 25 godina njegove karijere i o kojem su svjedočili mnogobrojni prijatelji i kolege, uključujući imena kao što su: Carl Cox, Chris Liebing ili Joseph Capriati!

Cristian Varela u dugogodišnjoj karijeri okitio se s više od 40 nagrada, uključujući i one za “Najboljeg tehno DJ-a u svijetu” na dodjeli DJ nagrada 2007. i ponovo 2013. godine.

Ograničeni broj ulaznica po cijeni od 20 KM bit će dostupan u banjalučkom pubu Hogwarts.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI