Tko su najveći rasipnici horoskopa?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELINekim horoskopskim znakovima dati kreditnu karticu u ruke znači i osuditi ih na propast! Pravi su rasipnici! Očito nemaju nikakav osjećaj za štednju, troše nemilice, iako im se ne čini da upravo to rade. Njihov stil života je takav da je potpuno isto hoće li novac ostaviti u dućanu, kafiću, ili ga jednostavno spaliti. Primijete da novca nema tek kad nestane, što se obično dogodi baš kad im je najpotrebniji.

OVAN

Potpuno otkačen od svoje financijske realnosti, Ovan rasipa novčanice kao konfete. Ponaša se poput vrane koja se okomi na svaku sjajnu stvarčicu koja joj zapadne za oko. Znate one zezalice koje prodavači strateški postavljaju blizu blagajni kako bi privukli pažnju potrošača dok čekaju u redu? E, ta zamka kao da je stvorena za Ovnove.

Jednostavno ne mogu odoljeti svakoj gluposti! Pošaljete ga po kruh i mlijeko, a on vuče 3 vrećice?

Oni prosto ne mogu odoljeti da ne kupe svaku zanimljivu glupost na koju naiđu. To su oni koji će prvi isprobati najnoviji šampon, kupku, kremicu…. I za svaki trošak će imati valjano objašnjenje.
Ipak, najviše love Ovnovi pucaju na zezanje, provod i alkohol.

Druga velika stavka je izgled i hrana. Na to troše puno, ali kaotično, bez plana. Ako ne udovolje svojim trenutnim željama padaju u depresiju i krivo im je društvo, nepravda, kriza, recesija, država, svijet… sve samo ne oni sami. A ako im išta prigovorite, izvući će najjači argument poput: “Jednom se živi”, “Nikad ne znaš što će sutra biti…”

LAV

Lavovi su posebno široke ruke kada je u pitanju njihov izgled. Kupuju sve zbog čega će se osjećati i biti ljepši, zanosniji, zavodljiviji. Kada je riječ o Lavovima, novac stvarno kupuje ljepotu, zdravlje i stil… Majstori su u biranju najboljih proizvoda. U bilo kojoj situaciji od njih ćete čuti onu čuvenu: “Eto, ja se uvijek uhvatim za najskuplje, znam ja što valja”.

Obožavaju rasprodaje, kupone za grupnu kupovinu, second – hand radnje, outlete, akcije i popuste. Zbog toga imaju osjećaj da znaju racionalno raspolagati novcem i da štede, a u stvari su nesretni svakoga dana u kojem nisu sebi nešto kupili. Obožavaju članske kartice i pogodnosti koje one nude i stalno ih svrbe dlanovi, zbog čega ih prodavači u omiljenim im dućanima dočekuju širom otvorenih ruku.

Ako samo čuje da je negdje na drugom kraju svijeta nekakva fantastična, ultra, mega, giga, super rasprodaja, Lav će dati sve od sebe da se nekako stvori tamo, ili će tugovati beskrajno zbog kozmičke nepravde. Gunđa sve vrijeme na omjer kvaliteta robe i cijene, ali i trpa stvari u vrećice… Njegovi ormari pucaju, a dodatne nevolje stvara i činjenica da se Lav ne drži jednog stila – to je previše restriktivno, već stilove mijenja prema raspoloženju i u skladu s tim, mora imati sve za svaku priliku.

STRIJELAC

Najviše troše na prijatelje, obitelj i drage ljude. Troše i na sebe, ali su to mahom neke sitnice koje ih čine sretnima, neka sitna, svakodnevna zadovoljstva. Međutim, to što su sitna, ne znači da ne koštaju… Strijelci u glavnom imaju skup ukus kada je riječ o svakodnevnim stvarima i nema te love koju ne bi mogli potrošiti.

Na putu od posla do kuće potrošit će pola plaće, a neće ni trepnuti. Prijevoz, kava, večerica, cigarete… Njima se zaista ne isplati raditi, ako to nije za basnoslovnu svotu, jer za razliku od Ovna i Lava, Strijelac ni ne stigne kupiti nešto konkretno sebi. Kuća im je skoro uvijek prazna, pa bi čovjek pomislio da žive asketski.

Ne može uživati u svom životu ako je kojoj njemu dragoj osobi teško. Zbog drugih bi se čak i zadužio i radio prekovremeno. Najslabija točka, što se tiče njihovog osobnog zadovoljstva, je tehnologija.

Source link

Autor

PODIJELI