Tražiš postojan make-up? Isprobaj Avon Power Stay

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Gubiti vrijeme na provjeru šminke najveća je noćna mora svake od nas koja se voli šminkati. Uostalom, bilo da vježbamo ili uživamo na zasluženoj večeri s prijateljicama, misliti o tome stoji li šminka još uvijek onako kako treba ili ne, treba biti zadnje na pameti, zar ne?

U želji da stane na kraj provjerama u ogledalu, Avon lansira novitete u Power Stay make-up kolekciji koja pruža besprijekoran izgled, da ostane na mjestu cijeli dan!

Avon predstavlja dva nova proizvoda: pomadu za obrve i lagani stain tekući ruž za usne, uz 6 novih nijansi sjenila za oči u olovci. Make-up je uvijek omiljen kozmetički proizvod žena, gdje pri izboru veliku ulogu igraju kvalitetna i jaka pigmentacija i dugotrajnost. Power Stay make-up je i lagane i postojane formule koja ne isušuje niti usne niti osjetljivu kožu kapaka, ne razmazuje se i ne preslikava i omogućuje besprijekorno nanošenje.

Power Stay pomada za obrve kremaste je gel strukture koja lako puni, oblikuje i definira obrve. Omogućava vam da same gradite izgled obrva: od prirodnog do dramatičnog, ali savršeno definiranog. 24-satna vodootporna formula za dugotrajno nošenje lako se nanosi prilagođenom četkom koja omogućuje jednostavno držanje i definiranje linija obrva. Dostupno u 4 nijanse.

Kako nanijeti? Na četkicu uzeti manju količinu pomade i prvo definirati izgled obrva, počevši od nosa prema van. Zatim ispuniti obrve: za prirodniji izgled ispunjavati laganim dodirom krajeva četkice, a za dramatičniji oblik koristiti cijeli vrh četkice.

Lip Stain tekući ruž za usne posebno je trendy oružje svake zaljubljenice u novosti iz svijeta šminkanja. Takozvana mrlja/stain razlikuje se od tradicionalnih ruževa jer je prozirnija, laganija te tako prirodnije izgleda na usnama, a opet izrazite pigmentacije koja se ne može usporediti s, na primjer, balzamom za usne. Lagana i postojana formula Power Stay Lip Stain ruža za usne ne isušuje, ne preslikava se i ne razmazuje, a daje satenski mat efekt srednje pokrivnosti. Dostupno u predivnih 8 nijansi.

Kako nanijeti? Možete se poigrati i nanositi u slojevima te tako sami određivati stupanj pokrivnosti i intenzitet boje.

A tu je i dobro poznato Power Stay sjenilo za oči u olovci, postojane kremaste formule koja klizi po koži i ostavlja pigmentiranu intenzivnu boju. Lako se i precizno nanosi i vodootporno je. Dostupno u 12 nijansi, i to 6 novih sjajnih nijansi koje će vas oduševiti.   

Kako nanijeti? Nanosite izravno s olovke, ako je potrebno razmažite prstima ili četkom za sjenilo. Koristite kao sjenilo za oči, olovku za oči ili oboje. Isprobajte poseban look tako da dodate kontrastnu boju uz liniju trepavica.

Misliš da neće trajati? Bilo da trčiš, provodiš cijeli dan u uredu, izlaziš s frendicama ili nosiš masku… ova je šminka postojana. Testiraj nas! Probaj i povjeruj po cijeni od samo 54,90 kn za sve osim pomade za obrve koja je 59,90 kn, u Avon katalogu za listopad.

Prijavi se besplatno i sama naruči online, tako ćeš najlakše i najbrže doći do svih željenih proizvoda za ljepotu i osnaživanje žena.

#gledajmesada


Darujemo dvije čitateljice Power Stay Lip Stain ružem!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare  na našem Facebooku ili ispod teksta u komenetarima na webu napišite  #She4She
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube

Prijave primamo do 22. listopada točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI