Tri ponašanja žene zbog kojih se muškarac povlači i gubi interes

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


I dok opisujem tebe, skroz te razumijem kao nekadašnja menadžerica poznate nacionalne tvrtke. A nisam ni danas drugačija kao poduzetnica. I obožavam tu našu mušku energiju u poslu. Taj „drajv.“ Isto kao i ti, što naumim, ostvarim. Kada je riječ o muškoj energiji žene i ljubavnim odnosima, imajte na umu ponašanja žene zbog kojih se muškarac povlači i gubi interes.

Žena u muškoj energiji pored partnera nije sretna u vezi

E sad, ima tu jedan ALI koji je ključan kao i svaki ALI.
Kada smo mi žene u muškoj energiji pored svog muškarca, jednostavno nema one lijepe vibre koja spaja vaša srca i tijela.

Zašto?

U vezi je bitno da muškarac bude većinu vremena u muškoj energiji, a žena da bude većinu vremena u ženskoj energiji. Bez tog polariteta nema strasti, privlačnosti, intimnosti, romantike između muškarca i žene.
I zato kada biznis žena dođe doma, a ne prebaci se u žensku energiju, dva su scenarija na koja mi se moje drage klijentice, uspješne biznis žene, žale.

Ili dolazi do čestih svađa i borbe za moći, ili se muškarac povlači, distanciran je i nezainteresiran za ženu.
Probala sam nekad, i to više puta, obje varijante i ne mogu se odlučiti koja je mom srcu bila teža. U svakom slučaju nestaje bliskost, strast, romantika i partneri se udaljavaju jedno od drugoga. Skupa su, a usamljeni i veza pomalo umire. To je priča svih mojih klijentica kada mi se obrate za pomoć da se veza spasi.

Što je muška energija?

Kada sam prvi puta čula za termin „muška energija,“ blage veze nisam imala što to znači. I veselim se jer znam da će ti pojam muške energije pomoći da razumiješ još bolje kako sretna veza puna strasti, bliskosti, topline i povezanosti funkcionira.

Muška energija je ama baš sve što ima veze s akcijom, s odrađivanjem. Čim „nešto“ radiš automatski si u muškoj energiji. I to je super kada si na poslu npr. kada analiziraš, iniciraš, vodiš, planiraš, daješ, organiziraš. Kada si odgovorna za nešto. Kada ispravljaš, popravljaš, realiziraš cilj… Zahvaljujući takvom ponašanju napreduješ, ostvaruješ svoje ambicije.

Ponašanja žene zbog kojih se muškarac povlači i gubi interes

Sve moje klijentice i žene generalno me redovito pitaju kako mogu osvijestiti jesu li možda u muškoj energiji pored svog dragog pa evo par primjera:

1. Iniciranje i planiranje

Ako si na početku veze i ti se javljaš prva s porukom za dobro jutro, za laku noć. Tijekom dana ga pitaš kako je i što radi. Predlažeš i organiziraš kada i gdje ćete se vidjeti. Ako živite zajedno, a ti sama osmišljavaš i rezerviraš godišnji Ili dogovoriš u ime vas dvoje da ćete k prijateljima na večeru i sama isplaniraš, kao da ga nema, uopće nema sumnje da si u muškoj energiji. Molim te da s tim staneš odmah, naročito ako ste manje od 3 mjeseca skupa.

2. Pretjerano pružanje i davanje

Trudiš se oko njega više nego on oko tebe. Primjerice, na početku veze mu donosiš poklone, častiš ga…, a u dugotrajnoj vezi na tvojim je leđima kućanstvo, odgoj djece, plaćanje računa. Radiš čak i ono što te tvoj dragi nije pitao. Baš nedavno mi se požalio klijent: „Barbara, moja je žena divna osoba, ali previše skače oko mene i to me već guši i nekako mi nije više tako privlačna. Evo, neki dan sam samo spomenuo kako bi mi pasala štrudla od jabuka iza ručka i ona ju je odmah išla napraviti. Nisam to želio, mogao sam odjuriti u dućan.“

3. Kontroliranje

E ovo je ponašanje koje muškarca ubrzano hladi od žene, pogotovo na početku veze. Kada žena npr. nakon par susreta želi znati jesu li njih dvoje sada službeno par. Ili u vezi kada npr. žena pita svog muža je li popio vitamine prije odlaska na posao. ili kada mu kaže da obuče topliju jaknu jer je vani hladno. Muškarci se tada osjećaju kao da su u vezi s mamom i to ih jako odbija od partnerice. Osjećaju se kao u kavezu i da su nesposobni donijeti ispravnu odluku za sebe.

Ovo je samo nekoliko primjera kako izgleda kada je žena, najčešće nesvjesno, u muškoj energiji pored svog dragog i tako slučajno „kastrira“ svog muškarca koji želi planirati i pružati svojoj dragoj kako bi se ona osjećala lijepo pored njega. I kada to oduzmemo svom muškarcu, oduzele smo mu najvažniju ulogu u vezi i postaje mu dosadno pored nas, ogorčen je i gasi se privlačnost koju osjeća prema ženi.

Ako želiš da ti se tvoj dragi počne približavati, da te opet iz čista mira iznenadi cvijećem i romantičnom večerom, prebaci se u žensku energiju i uživaju u njegovoj pažnji.

Za početak je dovoljno da se „nasloniš natrag,“ da se malo povučeš i daš mu šansu da bude muževan muškarac kakvog ,u biti, mi žene i obožavamo i želimo pored sebe. I osim što će ti se sviđati ta promjena, bit ćeš opuštenija i više zadovoljna iznutra. Znam, jer se točno to i meni dogodilo. A tvoj dragi će opet početi osjećati neodoljivu privlačnost prema tebi jer ženska energija je nešto čemu muškarac ne može odoljeti ni nakon više od 30 g braka.

Povezano: Kako poslovna žena može biti u ženskoj energiji?

Grlimmm…
Barbara

www.obnoviljubav.com

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI