U Baby Centeru pronađite sve za boravak na snijegu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kratkotrajan izlazak na snijeg koristan je za djecu. Dapače, konstantan boravak u toplim i zatvorenim prostorijama tijekom zimskih mjeseci nikako ne koristi djetetu. Primjerice, bebe do prve godine smiju i trebaju boraviti vani svakoga dana barem pola sata, osim ako je temperatura zraka ispod -10 stupnjeva, puše jak vjetar ili je magla gusta. Također, nećemo ih voditi vani ni ako je u tijeku snježna mećava, ili ako je ekstremno vlažno. Boravak na svježem zraku pomaže jačanju imuniteta i čisti dišne puteve, dok boravak na dnevnom svjetlu poboljšava očni fokus i odmara oči.

Zato nastavite čitati dalje i opremite svoje mališane za najbolju zabavu na snijegu!

Kada smo kod izlaska na hladan zrak i snijeg, osnovno pravilo odijevanja beba i djece glasi: odjenite dijete koje se samostalno kreće onako kako ste i sami odjeveni (u jednak broj slojeva odjeće), a bebi treba jedan sloj odjeće više. Važno je da se sasvim male bebe ne pregrijavaju pod previše odjeće. Nemojte zamatati dijete, nemojte mu stavljati ništa preko lica. Poželjno je da slobodno diše i čisti svoje dišne puteve na svježem zraku. Zrak pod šalom se kondenzira, pa ako je koža oko bebinih usta i nosa vlažna, lakše se razvijaju mikroorganizmi.

Čizme za snijeg bi trebale biti tople i nepromočive, jakna treba biti dovoljno topla, ski komplet pravog broja, a tu su i kape, šalovi i tople rukavice…

Što se tiče poželjnih rekvizita, u Baby Centeru možete pronaći sanjke, skije, bob, tanjur za spuštanje, kacige, za slučaj zabavnih, snježnih utrka ili grudanja!

Bogati asortiman odjeće, obuće i opreme za snježne radosti, ponudu i akcije provjerite ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI