U proljeće nas očekuju dvije moćne pomrčine

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Energija Mjeseca i Sunca utječe na čovjekovo raspoloženje, energiju, način odlučivanja, a kada je riječ o pomrčini, taj utjecaj se pojačava, kažu astrolozi.

Kada nastane pomrčina, ta harmonija prirode i nas se malo poremeti. 30. travnja očekuje nas djelomična pomrčina Sunca.

Prva proljetna pomrčina dogodit će se u znaku Bika. Ovaj znak je povezan s materijalnom sferom i s kućom. To znači da se 30. travnja kod kuće može dogoditi nešto neočekivano. Ovdje se ne radi o svađama, već o nekim kvarovima u tehnici i elektronici. Moguće je da ćete imati problema s materijalnim stvarima, lomljenjem, kvarenjem… I ovo se događa zato što se ponekad stara energija u domu mora zamijeniti novom.

Glavna zabrana ovog dana odnosi se na popravke. 30. travnja ujutro ne treba naporno raditi i previše se fokusirati da ispravite baš svaku grešku. Bolje je da se odmorite, prošećete. Ovo je dobar dan da napravite opuštajuću kupku, da boravite u prirodi i da se povežete sa svojim mislima. Bik je djelomično povezan i s novcem, tako da 30. travnja/aprila trebate biti oprezni s financijama.

Potpunom pomrčinom Mjeseca 16. svibnja će vladati Škorpion. Ovo će biti vrlo napet dan, u kojem ćemo imati problema s intuicijom.

Prva stvar koju treba zapamtiti jest da odvojite vrijeme za sebe. Ako vam šesto čulo govori da nešto učinite, razmislite prije nego što napravite krupne korake. Odmjerite sve prednosti i nedostatke takve odluke, a tek onda nastavite sa sprovođenjem planova.

Bit će to dan ljubomore. Ako imate bar djelić nedoumica oko toga vjerujete li svom partneru, 16. svibnja ove sumnje dobre ispitajte prije nego što nešto poduzmete. Ne pokušavajte reći nešto loše i optužiti voljenu osobu za prevaru. Osim toga, astrolozi savjetuju 16. svibnja da što manje ulazite u konflikte.

Započevši svađu na ovaj dan, možete neke odnose negativno promijeniti i nepovoljno utjecati na njih. Ne pokazujte bijes, ne gomilajte ogorčenost i izbjegavajte kontakt s toksičnim osobama.

Izvor sensa.mondo

The post U proljeće nas očekuju dvije moćne pomrčine appeared first on She.Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI