U Zagrebu je otvorena Poliklinika Duduković & Kisić

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Zagreb je postao bogatiji za novo mjesto na kojemu se susreću najsuvremenija saznanja, vještine i tehnike s područja estetske i plastične kirurgije te dermatologije, izuzetno učinkoviti estetski tretmani te čitav novi svijet njege i ljepote.

Adresa koju svakako treba imati u adresaru, jedna je od najljepših gradskih lokacija – Trg braće Mažuranića 5. Tu se smjestila novootvorena Poliklinika Duduković & Kisić koju zajednički vode plastični, rekonstruktivni i estetski kirurzi dr.sc. Mladen Duduković i dr. Hrvoje Kisić.

Prvi dojmovi o novom prostoru i ambijentu Poliklinike Duduković & Kisić jednoglasno su odlični – riječ je o pročišćenom, suvremenom i izuzetno elegantnom prostoru u kojem ćete se osjećati ugodno i sigurno te koji djeluje opuštajuće, stvarajući od prvih trenutaka osjećaj povjerenja.

Oblikovanje i uređenje prostora ove suvremene klinike koja se prostire na dvije etaže te obuhvaća operacijske sale, apartmane za postoperativnu njegu te zasebni medicinski i beauty dio, potpisuju poznati zagrebački arhitekti Vlatka Čizmić i Tvrtko Topić s kojima dr. Dudukovića veže dugogodišnja suradnja i prijateljstvo.

Osim vrhunskih kirurških zahvata, stručnih savjeta i različitih estetskih tretmana kojima se možete prepustiti s punim povjerenjem, u Poliklinici se možete i jednostavno samo opustiti te uživati u kozmetičkim tretmanima poznatog francuskog brenda Biologique Recherche.

No, za koju god uslugu ili tretman se odlučite, kao pacijenta ili klijenta ove suvremene klinike u srcu grada, čitavo će vas vrijeme pratiti vrhunsko i ljubazno stručno medicinsko-kozmetičko osoblje. Sjajna je vijest i da je dr. Duduković upravo proširio svoj tim, za koji kaže da je uvjerljivo najbolji u zemlji.

Tu je prije svega moj partner u ovoj najnovijoj profesionalnoj etapi, dr. Hrvoje Kisić, plastični kirurg iz Zagreba koji je, zahvaljujući svom iznimnom kirurškom talentu, ali i pristupu poslu, značajno utjecao i na moja razmišljanja. Riječ je o doista iznimnom i ozbiljnom kirurgu koji bi profesionalno izvrsno funkcionirao u bilo kojoj od svjetskih kirurških klinika”, rekao je dr. Duduković.

Članica tima je i  dr. Maja Kovačević, zagrebačka dermatologinja koja ima bogato iskustvo i visoku stručnost na području njege i ljepote te u rješavanju problema vlasišta, a kao važno pojačanje istaknuli su i mladog liječnika dr. Jakova jurčevića.

Na samom kraju, dr. Duduković predstavio je svoju najnoviju akviziciju – dr. Maju Malić, otorinolaringologinju specijaliziranu za operacije nosa. „Riječ je o vrhunskoj stručnjakinji za rinoplastiku koja na tom polju doista radi čuda, poput endoskopski asistirane rinoplastike“, rekao je dr. Duduković predstavljajući svoj novi tim i polikliniku.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI