Ugravirajte posebne poruke na nove Lykke Mini medaljone

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Lykke Mini medaljoni novost su u ponudi ovog hrvatskog brenda nakita koji je osvojio svijet. Noviteti u kolekcijama logičan su slijed nakon velikog uspjeha Lykke mirisnih medaljona koji su promijenili način na koji gledamo nakit. Jedna mala ideja iz Hrvatske tako je prepoznata i van granica naše zemlje i na neki način postala simbol koji nas povezuje s nama dragim osobama čak i kada one nisu toliko blizu.

Ono što ovaj brend izdvaja od drugih svakako je personalizacija. Vaš nakit poprima drugu dimenziju kada ga na različite načine posvetite osobi kojoj ga darujete. Kada iza svega stoji ljubav i jasna vizija, takva priča jednostavno mora rasti, a upravo je takva priča oko Lykke nakita.

Vrijeme je za velike odluke

Godina pred nama, 2022. krenula je poprilično odvažno. Nakon, malo je reći neobične, dvije godine koje je obilježila pandemija, neke su se priče uspjele izdići iznad drugih. Rezultat je to kreativnih ideja, napornog rada i truda utkanog u viziju koja cijelu priču oko nakita postavlja na neku veću razinu. Nakit je oduvijek produžetak nas samih, odraz naše osobnosti i dio šarma i karizme koju ostavljamo pri tom prvom dojmu za kojeg znamo da je najupečatljiviji.

No, kako odabrati onaj pravi? Osluškujte srce i potrebe onih kojima nakit poklanjate. Lykke mirisni medaljoni u samo tri godine postali su omiljen komad nakita među tisućama Hrvatica, ali brojnim ženama koje žive izvan naše zemlje na gotovo svakom kontinentu. Kvalitetna izrada, lijepi oblici i posebni motivi, te inovativni načini u dizajnu koji osluškuju bilo svake moderne žene doveli su do toga da su Lykke medaljoni postali kolekcionarski predmeti.

Zašto je Lykke postao omiljeni komad nakita ženama diljem svijeta?

Izrađeni kvalitetnom izradom od srebra i kirurškog čelika s pozlatom ili bez – ovaj hipoalergeni nakit odgovara svima čak i onima s osjetljivom kožom. Možete birati različite duljine lančića, različitu vrstu medaljona ili na apsolutno svaki ugravirati što god poželite tako da u tom trenu postaje potpuno personalizirani, novi komad nakita specifičan kao i sama osoba kojoj ga poklanjate.

Lykke nakit idealan je za dnevne kombinacije, ali savršeno elegantan i funkcionalan u svim svečanim i luksuznim prilikama. Vole ga poslovne žene, kućanice, majke, mlade djevojke i njihove bake – generacijski spreman prihvatiti sve izazove koje godine života pružaju. Ističe prirodnu ljepotu svake žene, a upravo personalizacijom veže se uz naše najljepše misli. Takav je Lykke – svevremenski, božanstven, elegantan, od najkvalitetnijih materijala. Upravo zato ga toliko volimo.

Lykke Mini medaljoni

Medaljoni kao posebna vrsta privjeska imaju taj poseban šarm jer već na prvi pogled djeluju kao škrinjica uspomena. Lykke je primjer kako nakit može ostati jedinstven, upečatljiv, a opet toliko poseban i otvoren da mami poglede gdje god da se okrenete. Sve je u vama, u načinu na koji nosite nakit. Jedino tako ćete moći pričati svoju priču bez ijedne izgovorene riječi. Možda zbog različitih Ideja o kolekcionarstvu kada je u pitanju nakit nikada nam nije bila strana, a upravo se Lykke nakit prometnuo u onaj brend nakita kojeg želimo u svojoj kolekciji.

Nakit kojeg nosite u blizini srca je upravo taj s kojim ne možete pogriješiti, a personalizirani medaljoni imaju poseban šarm. Nova kolekcija za sada sadržava dva medaljona jedan u obliku srca (Love note), a drugi u obliku kruga (Dare to dream) svaki se može dodatno personalizirati graviranjem omiljenih stihova, citata, bilo kojoj vrsti slike – ovisi isključivo o vama. Nakon prva dva u planu su i novi privjesci te ćete ih tako moći skupljati i kombinirati. Super je što možete kupiti tri različite veličine lanca te tako nositi više privjesaka istovremeno.

Najljepši poklon su riječi od kojih srce zatitra, a pogled zasjaji. Cijela nova kolekcija Lykke nakita dolazi s odmakom od mirisnih medaljona na kakve ste navikli da dolaze iz Lykke radionice. Ipak Lykke Mini medaljoni savršeno će se uklopiti s vašim mirisnim medaljonima i tako tvoriti jednu trendi kombinaciju”, izjavili su Darija Kovačević i Krešimir Petrić koji stoje iza brenda Lykke.

Zavirite u čarobni Lykke shop u srcu Zagreba

Nakit je dostupan na webshopu www.lykke.hr, te u Petrinjskoj 28 u Lykke Gift Shopu. Iako shop uvijek izgleda predivno, posebno je zasjao upravo ovih dana i to u pravom proljetnom duhu. Cvijeće i razne dekoracije tu su kako bi najavile buđenje proljeća i otjerale sive zimske dane, a posebno će vas inspirirati ako tražite poklon za dragu vam osobu.

Mjesec ljubavi kod nas ima posebno značenje. Od Valentinova pa sve do kraja veljače svi prolaznici i kupci imaju priliku ispred Lykke Gift Shopa uzeti besplatnu ružu koju Lykke daruje u suradnji s Royalgardens kao poklon povodom mjeseca ljubavi. Navratite u Lykke gift shop, isprobajte nakit i personalizirajte ga, a vaša draga osoba će vam na tome biti zahvalna. 

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI