ULTRA Europe najavio dolazak novih glazbenih zvijezda u Split – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


ULTRA Europe najavio dolazak novih glazbenih zvijezda u Split

Glazbena industrija napokon se vraća na pozornice diljem svijeta, a na veliko oduševljenje brojnih obožavatelja vraćaju se i najveći svjetski festivali koji najavljuju otvaranje svojih plesnih arena.

ULTRA Worldwide vraća se jača nego ikad – za samo 4 dana počinje ULTRA Australia dok će se daleko najveći broj fanova, njih gotovo 200 000 tisuća, okupiti krajem ožujka na ULTRA Music Festivalu u Miamiju, tamo gdje je sve i počelo prije više od dva desetljeća. A jedino europsko izdanje, festival ULTRA Europe, ususret svom osmom izdanju, koje će se održati od 8. do 10. srpnja 2022., na Parku Mladeži u Splitu, najavljuje dolazak još 16 izvođača, dugogodišnjih vladara svjetske elektroničke glazbene scene. Above & Beyond, Amelie Lens, DJ Snake, Marco Carola, Marshmello, Nicky Romero i Steve Aoki stižu na Park Mladeži, a na listi glazbenika druge faze lineupa nalaze se i  Acraze, Airod, Anna, Frank Walker, Ilario Alicante, Krewella, Sam Feldt i Sofi Tukker.

Ulaznice za osmo izdanje festivala mogu se kupiti na službenoj stranici https://ultraeurope.com/tickets/festival/ i stranici www.travel2ultra.com. Cijena trodnevne GA ulaznice iznosi 149€ dok će svi oni koji su spremni na posebno VIP iskustvo morati izdvojiti 369€.

Premier Destination Music Festival za svoje osmo izdanje priprema brojna osvježenja te iznenađenja kako bi doživljaj bio još posebniji i potpuniji. Nastupe pojedinih izvođača pratit će specijalna te vrlo zahtjevna produkcija koja će cjelokupno iskustvo posjetitelja na cijelom prostoru Parka Mladeži podići na jednu novu razinu. Također, kako bi svi posjetitelji bili sigurni, cijeli će se program odvijati u skladu sa svim važećim mjerama vezanim uz Covid-19 te u koordinaciji s lokalnim vlastima.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI