Upoznajte SKINIMALIST liniju alata za njegu kože!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Skinimalist je higijenska opcija za nanošenje tekućih proizvoda na lice, bilo da se radi o nanošenju maski, krema ili seruma; na vrlo jednostavan i higijenski način možete obaviti svoju omiljenu skincare rutinu.

Skinimalist kolekcija nudi 5 različitih proizvoda za pripremu kože koji će poboljšati rutinu njege. Jedinstveni dizajn proizvoda i higijenska svojstva pomažu u održavanju  zdravog izgleda kako bi  pružili blistavu kožu spremnu za make up!

Real Techniques višekratne spužvice namijenjene su za brzo i jednostavno uklanjanje nečistoća i ulja s lica. Pravilnim uklanjanjem šminke osiguravate svježu podlogu koja je spremna za iduće šminkanje. Real Techniques spužvice s 2 strane pomažu u njezi kože i dubinskom čišćenju. Strana s grubljom teksturom nježno uklanja šminku i prljavštinu s lica dok je strana s mekšom teksturom namijenjena za uklanjanje šminke s područja očiju.

MPC: 109,90 KN

Real Techniques trimer za lice i obrve lako uklanja mrtve stanice kože i neželjene dlačice s lica te čini vašu kožu glatkom i spremnom za nanošenje šminke. Ovaj trimer ima 2 kraja – veća oštrica namijenjena je za korištenje na cijelom licu dok je manja oštrica namijenjena za oblikovanje obrva. Neka vaša koža zablista!

MPC: 99,90 KN

Real Techniques Cryo Sculpt roler za lice napravljen od nehrđajućeg čelika pomaže u smirivanju upala i sužavanju pora za svježu, blistavu kožu. Započnite dan uklanjanjem sna s lica, a završite dan opuštajućom masažom lica. S Real Techniques Cryo Sculpt rolerom za lice stvorite nježnu i čvrstu bazu za glatko nanošenje šminke. Za dodatno hlađenje roler stavite u hladnjak prije upotrebe

MPC: 159,90 KN

Real Techniques Skincare Brush Duo kistovi s lopaticom od nehrđajućeg čelika namijenjeni su za lakše nanošenje omiljenih proizvoda na lice. RT 107 kist omogućuje ravnomjerno nanošenje proizvoda za njegu lica, a RT 109 kistom ravnomjerno rasporedite proizvode namijenjene za područje oko očiju.

MPC: 139,90 KN

Real Techniques kist za primer ima 2 kraja. Lopaticom nanesite omiljeni primer na lice te ga kistom ravnomjerno rasporedite po licu. Zahvaljujući fino suženim vlaknima Real Techniques kist za primer je idealan za blendanje i prekrivanje pora.

MPC: 109,90 KN


Darujemo jednu čitateljicu s ovih 5 proizvoda!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 29. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI