Urtekram ima dvije nove kozmetičke linije s prirodnim sastojcima

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Iz danskog veganskog brenda Urtekram stigle su dvije nove kozmetičke linije s prirodnim sastojcima: Sweet Ginger Flower i One Drop.  Priroda i njezine moćne biljke baza su svih njihovih proizvoda još od 1972. stoga – koji god proizvod odabrala, tvoja koža i kosa bit će zahvalne na nježnom organskom tretmanu.

Sweet Ginger Flower linija

Liniju Sweet Ginger Flower odlikuje nova formula s čak 99 do 100 % prirodnih sastojaka. Svi proizvodi u liniji nose certifikat Ecocert Cosmos Organic, pakirani su u ambalažu iz biljnih izvora te su pogodni za vegane. Linija sadrži iduće proizvoda:

Šampon protiv peruti Sweet Ginger Flower   

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Šampon sadrži 100% prirodne sastojke, a njegovi dragocjeni sastojci pomažu u borbi protiv peruti te uspostavljaju zdravu ravnotežu kose i tjemena. Formula s vitaminom E i eteričnim uljima dodatno osvježava i osigurava aromaterapijski tretman njege za kosu. 

Regenerator protiv peruti  Sweet Ginger Flower

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje.  Regenerator sadrži 100% prirodne sastojke,  a njegovi dragocjeni sastojci pomažu u borbi protiv peruti te uspostavljaju zdravu ravnotežu kose i tjemena. Formula s vitaminom E i eteričnim uljima dodatno osvježava i osigurava aromaterapijski tretman njege za kosu.

Gel za tuširanje Sweet Ginger Flower

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Gel za tuširanje sadrži 100% prirodne sastojke; aloe veru, shea maslac i eterična ulja koja njeguju, čiste i ostavljaju mekan osjećaj na koži..

Losion za tijelo Sweet Ginger Flower    

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Losion za tijelo sadrži 100% prirodne sastojke; aloe veru, shea maslac i eterična ulja koja njeguju, hidratiziraju i ostavljaju mekan osjećaj na koži.

Sapun tekući Sweet Ginger Flower

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Tekući sapun za ruke sadrži 100% prirodne sastojke; aloe veru, shea maslac i eterična ulja koja čiste i osiguravaju da koža ruku ostane hidratizirana i mekana.

Krema za ruke Sweet Ginger Flower 

Nordijska Sweet Ginger Flower kozmetička linija će vam pružiti osnažujuću energiju i mirisno osvježenje. Krema za ruke sadrži 100% prirodne sastojke; aloe veru, shea maslac i eterična ulja koja njeguju i osiguravaju da koža ruku ostane hidratizirana i mekana. Izuzetno je hranjiva i brzo se upija.

One Drop linija

Liniju One Drop odlikuje koncentrirana formula do 100 % prirodnih sastojaka koja zahtjeva manju ambalažu i troši manje vode. Svi proizvodi u liniji nose certifikat Ecocert Cosmos Organic, pakirani su u ambalažu iz biljnih izvora te su pogodni za vegane.

Koncentrat gela za tuširanje od limuna i vanilije 

Urtekram One Drop linija tretira planet s poštovanjem koristeći koncentriranu formula koja zahtjeva manju ambalažu i troši manje vode. Kompaktna bočica od 100 mililitara osigurat će vam 40 tuširanja,  isto koliko i konvencionalni gel za tuširanje u pakiranju od 400 mililitara.  Zahvaljujući revolucionarnoj koncentriranoj formuli tijekom tuširanja je dovoljno koristiti samo pola žličice One Drop koncentrata. Osvježavajuća aroma limuna i vanilije te 100% prirodni sastojci osvježavaju, čiste i hidratiziraju vašu kožu.

Liniju One Drop odlikuje koncentrirana formula do 100 % prirodnih sastojaka. Svi proizvodi u liniji nose certifikat Ecocert Cosmos Organic, pakirani su u ambalažu iz biljnih izvora te su pogodni za vegane.

Koncentrat gela za tuširanje od breskve

Urtekram One Drop linija tretira planet s poštovanjem koristeći koncentriranu formula koja zahtjeva manju ambalažu i troši manje vode. Kompaktna bočica od 100 mililitara osigurat će vam 40 tuširanja,  isto koliko i konvencionalni gel za tuširanje u pakiranju od 400 mililitara.  Zahvaljujući revolucionarnoj koncentriranoj formuli tijekom tuširanja je dovoljno koristiti samo pola žličice One Drop koncentrata. Osvježavajuća aroma breskve i 100% prirodni sastojci osvježavaju, čiste i hidratiziraju vašu kožu.

Liniju One Drop odlikuje koncentrirana formula do 100 % prirodnih sastojaka. Svi proizvodi u liniji nose certifikat Ecocert Cosmos Organic, pakirani su u ambalažu iz biljnih izvora te su pogodni za vegane.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI