Uskoro ćete vidjeti tko je zapravio bio Elvis!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Vizionar, i za nagradu Oscar® nominiran redatelj, Baz Luhrmann i studio Warner Bros. Pictures na velika platna donose visokobudžetnu biografsku dramu – ELVIS, u distribuciji Blitz filma. Riječ je o najvećem filmu ovog ljeta koji ćete u svim kinima moći pogledati pretpremijerno 22. lipnja.

Film prikazuje glazbu i život jedinstvenog i neponovljivog Elvisa Presleya kroz prizmu kompliciranog odnosa s njegovim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom, koji je trajao 20 godina, od Presleyjeva uspona do vrhunca njegove slave. U središtu ovog putovanja je naravno i odnos s jednom od najvažnijih osoba u Elvisovom životu, Priscillom Presley.

U glavnim su ulogama mladi glumac Austin Butler kao Elvis, dok je u ulozi pukovnika Parkera oskarovac Tom HanksOsim Hanksa i Butlera, glavne uloge tumače Helen Thomson (uloga Elvisove majke), Richard Roxbourgh (uloga Elvisova oca) i Olivia DeJonge u ulozi Priscille. Osim njih, u filmu glume i Luke Bracey kao Elvisov prijatelj Jerry Schilling, Natasha Bassett kao Elvisova prva djevojka Dixie Locke, David Wenham kao Hank Snow, Kelvin Harrison Jr. kao BB King, Xavier Samuel kao Scotty Moore i Kodi Smith-McPhee kao Jimmie Rodgers Snow.

Za uloge ostalih legendarnih glazbenika u filmu, Luhrmann je odabrao glazbenicu i kantautoricu Yolu kao sestru Rosettu Tharpe, modela Altona Masona kao Little Richarda, teksaškog blues glazbenika Garyja Clarka Jr. kao kantautor Arthur Crudup i Shonku Dukureh kao blues pjevačicu Willie Mae, poznatu kao “Big Mama Thrnton”.

Elvis je ušao u legendu kao čovjek nesvakidašnjeg glazbenog talenta i neopisive ljepote. Ukupno je prodao više od milijardu ploča i albuma, više od bilo kojeg glazbenika u povijesti. Zbog svog velikog talenta, karizme i podrške obožavatelja diljem svijeta, Elvis je i danas iznimno popularan. Zato je film ELVIS jedan od najiščekivanijih filmova 2022. godine, a u kinima ga možete pogledati pretpremijerno 22. lipnja u distribuciji Blitz filma.

Ulaznice su od danas u prodaji!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI