Uz ovih 5 savjeta postat ćete prava zavodnica

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Muškarci su jednostavna bića, a mi to najčešće zaboravimo. Dok se mi trudimo, odlazimo na frizuru, isprobavamo najnovije tehnike za savršeni smokey-eye makeup i mučimo u nadi da ćemo ih oboriti s nogu – muškarci to kao da ni primjećuju.

I vi nikako pronaći ili jednostavno ne znate kako zavesti muškarca? Ili ste, možda, zaboravile kako to ide? Niste to dugo radile?

Je li u pitanju samo manjak sreće? Manjak dobrih muškaraca? Ili pak nešto treće?

1. Ne pričajte samo o sebi

Jedno istraživanje pokazuje kako su najuspješniji dejtovi oni na kojima se osobe trude podjednako dugo govoriti. Na relativno neuspješnim dejtovima taj se omjer već mijenja. Nije poanta u tome da mjerite vrijeme jedno drugome, nego da pokažete interes za to što ta druga osoba ima za reći.

2. Budite ugodno društvo

Da bi prvi susret bio uspješan morate pronaći zajedničke interese i teme. Istraživanja su pokazala da ugodne i prilagodljive osobe imaju uspješnije dejtove. Ne znači da se cijelo vrijeme trebate blesavo smješkati i klimati glavom. Oboje želite interesantnu konverzaciju, a pokazivanje vlastitih stavova i razmišljanja pokazat će mu da znate misliti svojom glavom. Jednostavno je važno da ne namećete svoja razmišljanja kao jedina ispravna i da automatski ne odbacujete njegova samo zato što se možda ne slažete s njima.

3. Pažljivo birajte

Istraživanje provedeno 2010. godine pokazalo je kako previše izbora kod biranja partnera može dovesti do informacijskog preopterećenja, što može uzrokovati donošenje izbora na temelju površnih karakteristika. Ako ste se odlučili pronaći novog partnera putem interneta nemojte večer provesti listajući stotine profila. Odaberite 10 ili 15 profila i kontaktirajte osobu koja vam se čini najinteresantnijom.

4. Izađite

“Nemojte odbijati prilike za izlazak iz kuće ili za upoznavanje novih ljudi”, kaže Rachel Sussman, poznata američka bračna i obiteljska terapeutkinja.
Ljude možete upoznati i na potpuno neočekivanim mjestima. Budite otvoreni novim iskustvima i vjerojatno ćete upoznati zanimljivu osobu kojoj ćete zapasti za oko.

5. Pomičite granice

Pomicanje granica je životna lekcija koja će vam pomoći i da postanete magnet za suprotni spol. Upoznajte samu sebe, pred sebe stavljajte nove izazove, nešto što ste oduvijek htjeli učiniti. Kad izađete iz vlastite zone sigurnosti i počnete živjeti svoj život punim plućima, puno su veće šanse da ćete upoznati pravog muškarca kojeg zaslužujete.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI