Venera, Mars i Uran u napetom odnosu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Venera, Mars i Uran – događaji munjevite energije

Ovo je energija tempirane bombe, munjevita je, nešto je izvan kontrole. Ne možemo više pritiskati, stiskati, gurati u oblik koji je preuzak za tu energiju. Ne možemo niti zadržati ono što treba otići. Jasno nam se pokazuje gdje gubimo snagu i fokus i što trebamo osvijestiti jer je bitno za naš daljnji napredak.

Nešto nas tjera prema naprijed, možda i previše silovito, pa je dobro zastati osobito ako osjećamo da činimo nešto protiv sebe.

Moguć je prekid, konflikt, ali istovremeno i razrješavanje situacije kada Venera i Mars dođu u doticaj sa Saturnom 29. ožujak i 5. travanj. Prikočit ćemo, suočiti se s onim što jest i shvatiti gdje je bit problema te kako ga najbolje riješiti.

U danima koji slijede samo polako i što razumnije

Ako osjetite napetost, nemir ili razdražljivost, bavite se sportom, krećite se, nemojte dopustiti toj energiji da se zadržava u tijelu.

Sporne teme mogu biti novac, ljubavni odnosi, prijateljstva, udruživanje s drugima i način na koji ostvarujemo svoje planove i ideje. Kao i sve što ugrožava našu slobodu ili nas na bilo koji način ograničava.

Ovi aspekti naročito mogu biti osjetljivi za Vodenjake, Lavove, Bikove i Škorpione.

Pripazite na tlak, srce, želudac, vrat, štitnjaču.

Ne jurišajte na vjetrenjače. Ne vodite bitke koje nisu vaše. Ne reagirajte u ljutnji. Naučite kako smiriti i podržati sebe u situacijama za koje smatrate da su izvan vaše moći.

I nakon svake oluje, nebo se razvedri i bude plavetnije i čistije.

Razvedrite s ovim aspektima i svoj život.

Povezano: Godišnji horoskop za 2022.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI