Vilinsko tkanje stvara se kroz slow fashion

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Vilinsko tkanje je brand iza kojeg se nalazi Varaždinka Iva Pešut. Više od 10 godina se bavi tkanjem, dizajniranjem, šivanjem i heklanjem. Prvenstveno se bavi tkanjem na preko 100 godina starom tkalačkom stanu od čijeg platna šiva ruksake, torbe, novčanike te druge proizvode. Izrađuje i krasne heklane igračke, od pamučnog konca s antialergijskim punilom.

Vilinsko tkanje je za sve maštovite, kreativne i osebujne pojedince. Iva sama dizajnira i šiva i odjeću od finog pamuka, s otiscima koje ručno rezbari i otisne eko bojom. U ponudi možete naći haljine, tunike, majice, topiće, hlačice i druge odjevne predmete. Vilinsko tkanje stvara se kroz slow fashion – prilikom izrade u svaki predmet se utka puno vremena, ljubavi i kreativnosti.

Unatrag dvije godine je počela šivati i tajice za vježbanje, jogu, trčanje, penjanje i ostale aktivnosti jer na tržištu nije mogla pronaći boje i kvalitetu tajica kakvu je željela. Tajice su napravljene od kvalitetne neprozirne likre, s visokim strukom i dvostruko podstavljenom pasicom koja sve drži na mjestu. Budući da sve šiva sama, tajice može napraviti u duljini po želji, idealno za više ili niže žene koje takve tajice teško mogu naći u drugim dućanima. U ponudi je mnogo različitih uzoraka i boja, a ove na slici možete osvojiti i vi, u veličini po želji.

U njezinoj joga kolekciji možete naći jastuke za sjedenje i meditaciju s ljuskicama heljde i torbe za joga prostirke, izrađene od recikliranih materijala, topiće za vježbanje od finog pamuka i ručno rađenim otiscima.

Zapratite je na Facebooku pod Vilinsko tkanje i na Instagramu vilinsko_tkanje.


Darujemo jednu čitateljicu tajicama sa slike.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 17prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI