z++ najavili prvi solo koncert u Tvornici kulture – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


z++ najavili prvi solo koncert u Tvornici kulture

Jedan od najperspektivnijih autora i izvođača regionalne glazbene scene, z++ održat će u petak 3. prosinca svoj prvi samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Nakon što se posljednjih nekoliko sezona, pa čak i proteklo ljeto pojavio na velikom broju festivala u Hrvatskoj i okolnim zemljama te predvodio line up Drito iz MSU-a z++ zagrebačkoj publici premijerno donosi svoj solo nastup.

Već prvim singlom „Crno i zlatno“, obradom hita Seke Aleksić, z++ skrenuo je na sebe pozornost cijele regije, ali i pokrenuo uzbudljivu novu struju unutar ovdašnje trap scene. Debitanski album „18++“ iz 2019. pokazao je svu raskoš njegovog talenta, kako onog za stvaranje pjesama, tako i za produkciju izbacivši još nekoliko jakih singlova od kojih je poseban pečat udario „Kabriolet“ koji kombinirano samo na You Tubeu i Spotifyu ima više od 7 milijuna slušanja. Nasljednik, album „zauvijek“ iz 2020. dao je dodatnu dimenziju z-ovom autorskom radu i obilježilo tešku proteklu godinu. I na njemu je briljirao s nizom fantastičnih pjesama od kojih je „Ljeto već je gotovo“ postao hit koji je u velikoj mjeri zahvatio publiku van trapa, što se pokazalo i na uspješnim zajedničkim izvođenjima s bendom Buč Kesidi. Dva posljednja singla, nove pjesme „Dijamanti“ i Cvjetovi zla“ također su pokazale izuzetnu svestranost i koliko dobro se z++ snalazi u prelaženju iz žanra u žanr.

S obzirom na dosadašnje prodajne brojke koje je z++ postizao u Zagrebu, poput više od 2.500 ljudi na festivalu Drito iz MSU-a, za očekivati je da će njegov solo koncert u Tvornici kulture 3. prosinca bit rasprodani highlight koncertne ponude u gradu.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 60kn i mogu se kupiti online preko CoreEvents sustava. Fizička pretprodaja će uskoro krenuti u Drito baru, Dirty Old Shopu i Rockmarku. Ukoliko ih ostane ulaznice će na dan koncerta iznositi 80kn.

Na ulazu u Tvornicu kulture bit ćepotrebno pokazati Digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju Covid-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI