Zagreb je postao bogatiji za novo modno odredište za muškarce

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Muški multibrand ANSON’s Herrenhaus KG otvorio je u zagrebačkom Z centru svoju treću trgovinu u srednjoj i istočnoj Europi. Na više od 1000 četvornih metara ljubitelji mode mogu uživati u ekskluzivnim brendovima kao što su Hugo Boss, Boss Black, Tommy Hilfiger, Guess, Polo Ralph Lauren, Joop, Calvin Klein i Tom Tailor.

Također, dolaskom ANSON’S-a na hrvatsko tržište, domaćoj publici predstavljene su nove modne marke kao što su MC Neal, Christian Berg i Montego Men. Smješten u prizemlju, ANSON’S nudi sve na jednom mjestu, od klasičnog, sportskog do poslovnog stila te brojnih modnih dodataka.

Od svog osnutka 1989. godine, ANSON’S je posvećen razvoju muške mode. Naš glavni cilj je pratiti najnovije trendove i omogućiti muškarcima da nam jednom mjestu pronađu modne kombinacije za svaku prigodu. U posljednjih nekoliko mjeseci otvorili smo tri nove trgovine u Rumunjskoj, Češkoj i Hrvatskoj. Za sada imamo 19 trgovina u 15 različitih zemalja te našim kupcima nudimo jedinstveno iskustvo kupovine“, izjavio je Paul Pörtner, direktor maloprodajnog menadžmenta Peek & Cloppenburga.

Na svečanom otvaranju trgovine sudjelovali su hrvatski influenceri i pjevači Damir Kedžo i Saša Lozar koji su isprobali najnovije zimske modne trendove te zaključili kako je ANSON’S najbolji modni izbor za muškarce. Svi gosti uživali su u bogatom izboru odjeće, degustaciji kave i džina te glazbenom programu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI