Zapažena predstavnica modernog popa, tam, objavila EP “refleksija” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Zapažena predstavnica modernog popa, tam, objavila EP “refleksija”

Talentirana kantautorica i pop zvijezda u usponu tam, koja predvodi glas nove generacije u regiji, konačno predstavlja svoj prvi EP naziva “refleksija”.

Na izdanju se nalazi pet pjesama, među kojima su i već predstavljeni singlovi „ne pričaj o nama“ i „usne uz rebra (nanana)“. EP spaja moderan pop zvuk obogaćen osobnim potpisom autorice i tekstove koji donose fragmente njezine životne priče. Kako i naziv kaže, izdanje je refleksija autoričinih emocija, iskrena ispovijest o odnosima, strasti i ovisnosti o ljubavi, što potvrđuje sama tam:

„EP „refleksija“ je moje prvo duže izdanje kojim proširujem priču koju sam započela, kako glazbom, tako i samim tekstom. U svakoj pjesmi se nalaze drugačiji elementi utjecaja različitih žanrova, među kojima su pop s početka 2000-ih, house, R&B i afrički ritmovi. Ovim izdanjem osvrćem se na odnose prema drugima i sebi, na odgovornost i krajeve.“

Singlovi „brži od svega“„infierno“ i „aj ćao“ povele su slušatelje na magično glazbeno putovanje i upoznale ih s radom mlade umjetnice, a pjesma „Žad“ – ljetni hit koji nastao u suradnji s trap sastavom Zicer Inc., je u kratkom roku zavladala društvenim mrežama i tako došla do široke publike.

Produkciju većine pjesama s izdanja potpisuje njezin već dobro poznati suradnik Mihajlo Đorović (Summer Deaths), dok je singl „usne uz rebra (nanana)“ nastao u suradnji s pop duom pocket palma i Fantomom.

Od samog početka svoje suradnje s diskografskom kućom Universal Music, glazbenica tam se na regionalnoj glazbenoj sceni izdvojila svojim specifičnim stilom pisanja i interpretacije.

Sa željom da uvijek ostane dosljedna sebi, ona ne podliježe trendovima, ali istovremeno se trudi svojoj publici uvijek pružiti nešto svježe i uzbudljivo. Svakodnevno radi na novim projektima i svom umjetničkom razvoju, a nada se da će uskoro moći i uživo predstaviti svoju glazbu slušateljima diljem regije.

Foto: Dunja Bajić

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI