Zapleši sa mnom, nezaboravna ljubavna priča autorice Susan Elizabeth Phillips

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


“Zapleši sa mnom”

Sve je započelo plesom na kiši.

„Tess je danas plesala uz hip-hop, jučer uz reggae, prekjučer – možda grunge, možda nešto drugo, bilo joj je važno samo da je glazba glasna, dovoljno glasna da odgovara razini njezina bijesa, da posveti tugu koja nikad, nikad neće nestati.“

Tess Hartsong, primalja i mlada udovica, došla je na planinu Runaway kako bi okružena prirodom pokušala naći utjehu za svoju bol i slomljeno srce. Suočava se s tugom na jedini način koji joj odgovara – ljutnjom i plesom. „Plesala je sa suncem na izlasku, sa suncem na zalasku, i kad god ne bi znala kako da napravi još samo jedan korak.“

Smjestila se u zabačenu kućicu i sve što želi je biti daleko od ljudi. No, čini se da ona nije jedina koja žudi za samoćom i kojoj je Runaway utočište. Tess susreće svojeglavog, zagonetnog umjetnika koji je došao na planinu kako bi pobjegao od vlastitih problema i kako bi pronašao inspiraciju za stvaranje. Ian North u sebi nosi bolne ožiljke prošlosti.

Iako se jedno vrijeme Tess i Ian ne slažu, okolnosti ih dovode u situaciju da počinju surađivati. Jedna od najboljih stvari u ovoj knjizi bila je to što su se Tess i Ian međusobno podržavali u važnim situacijama u kojoj god fazi „odnosa“ su bili. To njegovo podržavanje otkriva i njegovu unutarnju mekoću koja je vješto skrivena iza njegove grubosti i teškog karaktera.

Tess upoznaje i druge zanimljive likove koji nastanjuju obližnji gradić pun predrasuda. Zbog svojih stavova i otvorenosti prema važnim temama, Tess nije omiljena među stanovništvom.

Knjiga koja se čita u jednom dahu

Puno je tu teških tema i događaja, ali sve je oblikovano tako da ćete uistinu uživati u ovoj knjizi. Autorica se dotiče važnih tema i navodi nas na razmišljanje.

Uz brojne emocionalne uspone i padove, priča na kraju prelazi u strastvenu ljubavnu priču nabijenu emocijama i romantikom. Priču koja ima nešto posebno u sebi.

Knjigu mi se jako svidjela i rado bih je preporučila svima. Iako sam željela, nisam bila u mogućnosti pročitati je u jednom danu, ali sam jedva čekala slobodne večernje trenutke za čitanje i uživanje u ovom odličnom štivu.

Ako tražite kako ugodno provesti vrijeme doma, knjigu u ruke i uživajte! Uputite se na planinu Runaway!

Povezano: Žena koja je slikala kanom (Alka Joshi) – Recenzija

Napisala: Marijana Glavaš, D-Knjiga 

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI