Zaplešite u 2022.!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Pravo je vrijeme da započnu pripreme za najluđu noć u godini! Kostimografkinja i stilistica Barbara Repe odabrala je jedne savršene cipele i uz njih predlaže tri različite svečane kombinacije u kojima ćete zablistati. Cipele zaokružuju svaku odjevnu kombinaciju i ako ste odlučili da one budu ključni detalj vašeg novogodišnjeg outfita svratite u Högl – u ponudi su fantastični svečani modeli!

Högl pomno prati modne trendove i stvara cipele koje naglašavaju ženstvenost i eleganciju. Svečane cipele izrađene su od kvalitetne kože, nježnog velura ili podatnog baršuna, a neki modeli se ističu raskošnim, svjetlucavim kristalima. Uz crnu koju najčešće biramo za svečane prigode, u trendu su tamno zelena, raskošno crvena i upečatljiva ružičasta boja, a tu je i samozatajna sedefasto bijela.

VICTORY 90 1.099kn

Potpetice su ove sezone u posebnom fokusu dizajnera i njihova forma je damska i profinjena, a bez obzira da li odaberete cipele s potpeticama od četiri, šest ili devet centimetara, udobnost je zajamčena vrhunskim gazištima koja brinu za vaša stopala pa u njima možete veselo otplesati u Novu godinu.

Cijelu kolekciju možete pogledati u Zagrebu, Ilica 12 i Westgate Shopping Cityju te na web shopu https://hoegl.com/hr-en.

Foto: Zvonimir Ferina i Högl Shoe Fashion

The post Zaplešite u 2022.! appeared first on She.Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI