Zašto se neki muškarci tako ponašaju?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kao što bi neki rekli “more je puno riba” i negdje sigurno postoji muškarac koji će ženu voljeti svim srcem i biti sretan što je njegova, ne samo zbog seksa već zbog toga kakva je iznutra i zato što se uz nju osjeća ispunjeno.

Pet razloga zašto neki muškarci izgube interes nakon seksa, kako prenosi 24sata.hr je:

1. Ništa drugo osim seksa ga nije ni zanimalo

Ima onih koji bi napravili sve da dođu do žene koja im je zapela za oko i odvedu je u krevet. Ali, nakon strastvene noći izgube interes jer im više nije izazovno. Dobili su što su željeli i idu dalje. To, stvarno nema nikakve veze sa ženom, niti je ona nužno bila loša u krevetu ili s njom nešto nije u redu, već je naišla na površnog muškarca.

2. Mislio je da je zaljubljen pa shvatio da nije

Takvim muškarcima iskreno se može činiti da su zaljubljeni i da im se žena sviđa, da su je dosta dobro upoznali u to kratko vrijeme itd. Zapravo pobrkaju osjećaj strasti i požude sa zaljubljenošću.

3. Jednostavno nema seksualne privlačnosti

Ponekad muškarac i žena mogu biti vrlo privlačni jedno drugome, mogu razgovarati o svemu, imaju slične interese itd. Međutim, kada dođe do seksa shvate da među njima nema seksualne privlačnosti, odnosno da im je seks osrednji.

Neki muškarci će tada izgubiti interes (kao i neke žene) i neće željeti održati takvu vezu.

4. Uplašio se jer je veza postala previše ozbiljna

Možemo ih nazvati kukavicama, no bolje da odu jer ako nisu spremni za ozbiljnu vezu – ta veza ionako ne bi dugo trajala. 

Muškarci ponekad daju petama vjetra jer se prepadnu puta kojim veza ide.

5. Nisu sve veze predodređene za duge staze

Trenutak u kojem muškarac i žena postanu seksualno intimni je trenutak kada se neke stvari iskristaliziraju. Neke veze nakon toga potraju, ali neke su osuđene na propast jer partneri shvate da jednostavno nisu jedno za drugo, otkriva The Earth Child. 

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI