Zašto žene nose ruž za usne?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Žene su kroz povijest uvijek nosile ruž kako bi bile uočljivije i privlačnije. Ruž privlači pažnju na usne i ističe ih. Usne se smatraju senzualnim dijelom tijela i njihovo naglašavanje može ženu učiniti privlačnijom suprotnom spolu. Neke žene mogu nositi ruž za usne kako bi se bolje osjećale u svom izgledu. Druge žene uživaju u mogućnosti izražavanja svog jedinstvenog umjetničkog stila. Boje i sastojci su se mijenjali kroz stoljeća, ali svrha nošenja ruževa ostaje ista: izraziti unutarnju ljepotu vanjštinom. Divna stvar kod ruževa za usne je čista raznolikost i svestranost boja i sastava.

Ali zašto žene nose ruž za usne?

Postoji nekoliko teorija o tome zašto nose ruž kako bi bile privlačnije. Jedna od njih je da se pune usne podsvjesno povezuju s plodnošću i ljepotom.

Bez obzira na razlog, svjestan ili podsvjestan, ruž se oduvijek koristio za isticanje i skretanje pažnje na usne, pridonoseći ukupnoj ženskoj privlačnosti i sposobnosti izražavanja individualnosti.

Stoga, drage žene, pronađite svoj omiljeni ruž i istaknite svoje adute i zablistajte.

Istaknute usne sa stvarno primjetnom bojom podižu inače minimalan izgled šminke na višu razinu, stoga se nemojte bojati hrabrijih ruževa. Prilikom odabira živahnijeg ruža za usne važno je odabrati pravu nijansu za sebe.

Također, pripazite pri nanošenju, po potrebi koristite olovku za usne kao bazu kako se ruž ne bi ‘razlio’ ili koristite postojane boje koje su dugotrajne na usnama. Boju na usne nanesite precizno i u tankom sloju. Brendovi imaju ruževe u raznim teksturama, stoga kupujte i pronađite onaj koji će vam dati samopouzdanje i učiniti da se osjećate dobro.

Kako odabrati pravu nijansu ruža?

“Testirajte ruž na jagodicama prstiju jer su one najsličnije boji usana i prema tome odaberite pravu nijansu. Tako vidjet ćete i kako će nijansa izgledati na usnama.”

Naš odabir ruževa za usne:

  • Max Factor Lipfinity
  • Bourjois Velvet Ink
  • M.A.C. Matte lipstick
  • Estee Lauder Pure Colour Illuminating
  • Shiesido Modern Matte
  • Clarins Lip Confort Oil
  • Pupa Milano Vamp! Ruž za usne
  • Milani Cosmetics Colour Fetish Matte

Darujemo jednu čitateljicu paketićem s 4 različita ruža u nude i crvenim nijansama.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 5. kolovoza točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI