Znamo koji anticelulitni tretmani djeluju

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ljeto nam se opasno bliži, temperature su već visoke, haljinice su zamijenile hlače, a planovi za godišnji u punom su tijeku. N,o kao i svake godine, kako bismo imali što bolji beach body, osim promjene prehrane i više fizičke aktivnosti, posežemo i za raznim tretmanima protiv celulita.

Naime, mnoge žene, ali i muškarci, imaju određene kritične točke na tijelu na kojima se ne mogu riješiti viška kilograma i masnoće, stoga biraju Med Contour Multipower koji topi neželjene centimetre pred očima.

Jedna od osoba koja otvoreno govori o neželjenim kilogramima te kako ih se riješiti prije ljeta je i naša poznata glumica Barbara Vicković. „O svom tijelu zaista brinem dobro – zdravo se hranim, meditiram, vježbam. Međutim, ipak imam svoju zonu, kao i mnoge žene, gdje mi se najprije ‘nalijepi’ višak kilograma. U mom slučaju, to je trbuh. Što sam starija, to mi je sve teže dovesti ga do savršenstva. Od kada sam otkrila Med Contour, sretna sam jer je to uređaj koji mi daje ono što sama ne mogu – skida višak masnoće i zateže kožu. S obzirom na moj opis posla, brojna snimanja, predstave i putovanja, jako mi je bitno što se tretman radi samo jednom tjedno. Inače nam je svima teško odvojiti vrijeme, a kura od pet dolazaka, što znači da sam u programu od pet tjedana, nešto je što si svi možemo odvojiti. Rezultati su odlični! Oduševljena sam!”, rekla je Barbara.

Med Contour Multipower

Med Contour Multipower je prava alternativna liposukcija, objašnjava Ivana Škender, vlasnica Instituta ljepote Dharma, kozmetolog i wellness manager. „Ovaj uređaj jedan je od vodećih na tržištu. Djeluje na skidanje obujma do dva i pol centimetara po tretmanu, na celulit, zateže kožu i samim time oblikuje tijelo. Za vrijeme tretmana djeluje se na tkivo i masne stanice s dvije ultrazvučne glave tako da se razbijaju membrane masnih stanica. Masne stanice se uništavaju ispuštajući masne kiseline i trigliceride. Kroz prirodni proces organizma, višak masnih kiselina eliminira se iz tijela putem limfnog sustava. Baš zbog toga nakon tretmana idemo na limfnu drenažu koja olakšava proces eliminacije”, objašnjava Ivana.

Ovaj tretman je iznimno učinkovit jer djeluje na uzrok – razbija membranu masnih stanica, dok kod celulita razbija vezivna vlakna što je osnovno i nužno kako bi se uklonio celulit. Uz to, Med Contour tretman je neinvazivan, bezbolan te pruža iznimnu ugodu poput vruće dubinske masaže.

Ivana još ističe kako su rezultati ovog tretmana postignuti kliničkim studijama bili i do 20 centimetara smanjenja obujma na ukupnom području tijela. Naravno, oni su dugotrajni ako se i dalje brinemo o svojoj prehrani i tijelu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI