Znanje i Vorto Palabra donose nove tri hit poslastice za knjigoljupce

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Nakladničke kuće Znanje i Vorto Palabra donose tri nova vrhunska naslova za knjigoljupce koji su duge zimske noći odlučili ispratiti u društvu dobre knjige!

Zagonetka ruže

Prva je Zagonetka ruže, nezaboravna ratna priča o špijunaži, hrabrosti i prijateljstvu potekla iz pera Kate Quinn, autorice Lovkinje i Aliceine mreže. Ova napeta priča iz Drugog svjetskog rata govori o tri hrabre djevojke koje neumorno rade na dešifriranju neprijateljskih tajni i špijunu kojeg moraju razotkriti nakon završetka rata.

Zagonetka ruže odličan je odabir za obožavatelje prvoklasne povijesne fikcije.

Dobra djevojka, loša djevojka

Za ljubitelje lika i djela Michaela Robothama, tu je naslov Dobra djevojka, loša djevojka, složen i uvjerljiv triler koji priču gradi oko neobične djevojke s tajanstvenom prošlošću i forenzičkog psihologa koji ju uzima pod svoju zaštitu.

Ovo štivo idealno je za čitateljsku publiku željnu vrhunskog zapleta s neobičnim, kompliciranim i privlačnim protagonistima uz koje sati prolaze u treptaju oka.

Ponoćna knjižnica

Matt Haig, autor uspješnica Kako zaustaviti vrijeme i Zapisi o nervoznom planetu, donosi Ponoćnu knjižnicu, priču o tridesetpetogodišnjoj Nori, pametnoj i talentiranoj, ali depresivnoj i neostvarenoj djevojci koja si spletom nesretnih okolnosti odluči oduzeti život. Noru ta odluka odvodi u Ponoćnu knjižnicu, mjesto između života i smrti, gdje se odaziva izazovu da proživi neke druge verzije sebe, pronađe svoju savršenu životnu priču i zatim život nastavi u njoj.

Ponoćna knjižnica neponovljiv je spoj priče i kontemplacije, manifest života koji je oduševio milijune čitatelja i suvereno zasjeo na vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga diljem svijeta.

Romani Zagonetka ruže, Dobra djevojka, loša djevojka i Ponoćna knjižnica dostupni su u svim bolje opremljenim knjižarama diljem Hrvatske, te na webshopu znanje.hr.


Darujemo jednu čitateljicu knjigom Michaela Robothama – Dobra djevojka, loša djevojka.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 18. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI