Znate li koliko ste kinky?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Opet ćemo početi s definicijama pa reći da se kinky seks odnosi se na bilo kakve seksualne radnje za koje se obično smatra da su nekonvencionalne. Drugim riječima, kinky seks spada izvan područja onoga što se smatra vanilla seksom ili onoga što se smatra konvencionalnim seksualnim ponašanjem. Toliko popularna definicija kinky seksa sugerira da on uključuje bizarne i neobične radnje, no to nije nužno tako. Sve više se prikazuje kao osjećaj seksualne razigranosti, a ne kao perverzija, te varira od pojedinca do pojedinca, ali može uključivati BDSM, igranje uloga, seks-igračke, egzibicionizam, fetišizam i još mnogo toga.

Nije svaki kink nužno kinky sex. Iako uvijek postoji spolni element, sam snošaj nije nužno potreban. Primjerice, dominatrix uglavnom neće imati seks sa svojim robljem, ali razmjena snage, energije očito je kinky.

Budući da smo od individualnosti napravili kult, ako smo od vlastite posebnosti izgradili čudo pa nam se gomila stvari u životu sviđa zato što nisu konvencionalne, ako nam je cijeli sustav vrijednosti takav, zašto takva ne bi bila i seksualnost? Pomaknutih granica, nekonvencionalna, otvorena?

Sexting

Sigurno ste to probali. Sigurno ste se od jutra znali dopisivati vrućim porukama, uz koju seksi fotografiju.

Spankanje

Progutajte nelagodu. Priznajte da ste i sami dobili koji udarac po guzi i k tome ste u to uključili sve glasnije i glasnije uzdahe uzbuđenja i strasti koji su zasigurno razbuktati vatru.

Seksi igračke

Začinite seks s partnerom i kupite seksi igračke. Predlažemo zagrijavanje s pomagalima kao što su lubrikant i vibrator, a tek kasnije prelazak na uzbudljivije igračke.. .Možda vas uzbuđuje pomisao da ste zavezani uz spankanje. Ili ste možda za kožne maske, kvačice za bradavice ili vrući vosak.

Analni seks

Istovremena stimulacija anusa i unutrašnjosti vagine donosi nove užitke u seksualni život. Opuštenost i puno lubrikanta ključni su za ovo iskustvo.

I mnogi su to isprobali… I žene i muškarci. I svidjelo im se!

Igranje uloga

Za ovu fantaziju ne trebate biti akademski glumci, ako ste ikada maštali o kazališnim daskama, sada ga imate priliku ostvariti u vlastitoj spavaćoj sobi. Dodjela uloga u seksu može biti vrlo zabavna, ali i vrlo učinkovita.

Gotovo da ne postoji muškarac koji nije razmišljao o tome da ga njegova partnerica dočeka odjevena u seksi profesoricu, medicinsku sestru ili sobaricu.

Nemate ništa protiv malo boli?

Sado-mazo seks idealan je izbor za svojevrsne control freakove koji vole držati stvari pod kontrolom.

Ne zaboravite, uvijek možete reći ne. Postavite granice, odredite što želite raditi, što vas napaljuje, a što ne.

The post Znate li koliko ste kinky? appeared first on She.Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI