Znate li prepoznati narcisoidnog muškaraca?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Neke su ih imale za roditelje ili prijatelje, a neke za ljubavne partnere. Svaka žene je bar jednom u životu susrela narcisoidnog muškarca. Nerijetko narcisoidnost zamijenimo sa samopouzdanjem. I to je ono čime nas privlače te narcisoidne osobe – šarmom, samopouzdanjem, tim čvrstim stavom i sposobnošću manipulacije.

Nećemo puno pogriješiti kada kažemo i da ženu lakše privuče takav muškarac nego onaj koji otvoreno pokazuje svoju iskompleksiranost. Narcisoidan muškarac može biti sjajan ljubavnik, pogotovo na početku veze. Ali, kada stvari postanu malo “čupavije”, narcis pokaže svoje pravo lice.

Živi u svom svijetu iluzija gdje je sve baš onako kako on misli da jeste i kako on smatra da treba biti – nema između. Živite po njegovim pravilima,inače je isfrustriran i ljut. Obožava naređivati i svi moraju razmišljati kao on. Ima najpametnije, najispravnije i najracionalnije mišljenje od svih ljudi. Narcisoidan muškarac ne poznaje različitosti, drugačije stavove i ciljeve.

Svakoj ženi će naći manu i otvoreno o tome pričati, dok svoje mane baš nikada neće primijetiti niti prepoznati.

Obično imaju svoje faze kada su šarmantni, umiljati i zavodljivi dok će podjednako (ili možda čak i više) imati luđačke faze u kojima će vas optuživati, omalovažavati, vrijeđati i ponižavati.

Takvi se ne mijenjaju nikada i s njima život nikad neće biti lagodan!

Izvor pult24.info

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI