Ova cool mjesta u Zagrebu nude odlične doručke koje morate probati!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Gdje se počastiti sjajnim doručkom

Kazališna kavana Kavkaz

Krajem 2018. kavana je preuređena u ruho po kojem je danas znamo. Ovo kultno mjesto smješteno na atraktivnoj lokaciji s pogledom na HNK čak se dvije godine preuređivalo, a možemo reći da je itekako vrijedilo. Predivan interijer spoj je prošlog i modernog doba, a prate ga ukusna kava i poseban meni za doručak i druge obroke kroz dan. Mjesto je to gdje su se godinama okupljali umjetnici, glazbenici, novinari i boemi, a upravo je ta posebna atmosfera razlog više za posjet. Sjednite uz laptop, dobru knjigu ili naprosto uživajte u pogledu na užurbani život dok u miru guštate u Benedikt jajima, avokado tostu ili slasnim kroasanima.

Dežman bar

Nije teško pogoditi u kojoj ulici se nalazi ovaj odličan bar. Ako vas posao ili šetnja dovede do Dežmanove 3 svakako svratite na ukusan doručak ili brunch uz još bolju kavu ili možda vino. Osim jaja na tostu, granola s jogurtom i francuski tost, uživajte u laganim koktelima, a sve to rado ćete uslikati za svoj Instagram, sigurni smo! Odličan izbor i ako ste u potrazi za drugačijim mjestom za dejt, sastanak ili druženje s frendicama.

Otto & Frank

Želite li u svom doručku uživati s pogledom na “centar zbivanja”, ovaj bistro na početku Tkalče odlično je mjesto za to. Osim poširanih jaja i granole u ponudi je zobea kaša i banana kruh, a cijeli dan poslužuju i poznati “Sunny side up” doručak. Popodne su u ponudi i razni burgeri, a meni hrane i pića pogledajte na linku.

Leggiero bar

Kada ste u potrazi za ukusnim, a brzinskim doručkom i kavom, Leggiero nudi doručak u lokalu ili take out. U ponudi imaju odlična bagel peciva s puretinom i sirom ili dimljenim lososom. Uz to je u ponudi i granola te ukusne kave s okusom. A odličan su izbor i ako želite slatki doručak poput fine torte ili mini krafni. U Zagrebu ih možete pronaći na nekoliko lokacija što je posebno korisno znati ako ste cijeli dan u pokretu.





Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI