Impressum

STELLA PROMOCIJA d.o.o.
Aleja lipa 1f, 10040 Zagreb
OIB:48800584172
Glavni urednik: Vladimir Zerec
[email protected]

 

Portal Glamur.tv donosi vam samo najzanimljivije vijesti i tekstove s najpopularnijih portala vezanih uz lifestyle i showbizz te razne savjete koji će vam olakšati životne situacije.

Portal je nastao s ciljem da se na jednom mjestu čitateljima ponudi najzanimljiviji sadržaj bez nepotrebnih i dosadnih tekstova te da postane jedina stranica na internetu koju morate posjetiti da saznate sve novosti.

Glamur.tv omogućuje vam praćenje novih objava s više od 10 portala podijeljenih u odgovarajuće kategorije i omogućava brz pregled svih novosti na jednoj web lokaciji.

Portal glamur.tv s RSS tehnologijom automatski prikuplja nove objave s drugih portala te nema vlasništvo nad objavljenim člancima. Odričemo se odgovornosti za sadržaj tekstova i nismo vlasnici istih, a detaljnije o svemu možete saznati u našim uvjetima korištenja.

Otvoreni smo za sve sugestije i prijedloge te nam se slobodno možete javiti putem emaila: [email protected]. Isto tako budite nam slobodni javiti u slučaju da ste pronašli neke poteškoće u radu portala ili vam se sadržaj ne prikazuje kako treba.

Ako ste zainteresirani za oglašavanje na portalu, više informacija možete pogledati ovdje.