Kako njegovati dječju kožu u ljetnim danima

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kako njegovati dječju kožu u ljetnim danima

Posebice ako imate mališane koji još ne znaju reći kada ih nešto svrbi ili smeta, posebno je važno predvidjeti takva stanja. Osim čestog kupanja i tuširanja, kožu je potrebno održavat čistom, suhom i njegovanom. Važno je odabrati i njegu koja neće dodatno isušivat kožu i koja je pogodna za djecu.

Upravo takva je organska linija od Nevena za bebe i djecu Dr. Organic brenda. Savršena je za nježnu kožu vaših mališana. Svaki od tri pažljivo odabrana proizvoda dermatološki je testiran i u potpunosti je bez parfema, bez boje i bez alkohola, osiguravajući da su što nježnija, umirujuća i blagotvornija za kožu.

Dječja linija sadrži sljedeće proizvode:

Gel za kupanje od glave do pete (250 ml) – ujedinjuje svojstva nevena i bijele limnante s umirujućom aloe verom te je posebno blag i nježan prema osjetljivoj dječjoj koži.

Losion za tijelo (250 ml) – dermatološki testiran i bez parfema, ujedinjuje umirujuća svojstva nevena s biranim prirodnim ekstraktima te pomaže očuvati osjetljivu dječju kožu hidratiziranom tijekom cijelog dana.

Hidratantna krema (50 ml) – hranjiva hidratantna krema formulirana s blagim svojstvima nevena i probranom mješavinom biljnih ekstrakata uključujući aloe veru i ehinaceju pomaže u zaštiti i njezi osjetljive dječje kože pružajući joj 24-satnu hidrataciju.

Ova linija savršena je za samostalno kombiniranje kroz dan, po potrebi, a kao zajednička njega u večernjoj rutini i njezi. Olakšajte malima i velikima vruće ljetne dane uz pravilnu njegu kože!





Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI