Slow Cured, jedan od Superval bendova, ima novi singl! – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Slow Cured, jedan od Superval bendova, ima novi singl!

Slow Cured, mladi zagrebački bend kojega smo imali priliku gledati i slušati u sklopu fantastičnog projekta Superval, o kojemu smo već puno puta pisali, objavio je novi singl “F#”.

Ovaj bend, koji je na ovogodišnjem Superval festivalu u Vintage Industrial Baru pokazao zavidnu kvalitetu, dobio je nakon toga veliku priliku nastupiti i na ovogodišnjem INmusic festivalu isto tako u sklopu suradnje Supervala i INmusic festivala. Priliku su iskoristili na najbolji mogući način da predstave svoj dosadašnji rad, a nakon nastupa na festivalu dovršili su svoj novi singl koji je pred nama.

Bend čine: Filip Radaljac na gitari i vokalu, na klavijaturama je Grigor Stojaković, bas gitaru svira Jakov Damjanović, a na bubnjevima je Bruno Petanović.

Ovi vrlo mladi glazbenici svakako zaslužuju priliku za predstavljanje svoga rada ne samo zbog svoje mladosti i talenta koji su prepoznali i Superval i INmusic festival već i zbog volje i truda da svoj rad i autorsku glazbu pokušaju predstaviti jednim drugim putem od možda nekih drugih mladih glazbenika koji su svoj rad i svoj talent stavili u ruke nekih starijih glazbenika i menadžera pa su možda završili kao glazbeno roblje nekih A strana i sličnih projekata.





Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI