Magazin broj 10 – Čaroban kraj godine za uspješan početak nove

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Uz malo planiranja i neke nove odluke možete pronaći mir i radost tijekom blagdana i doživjeti ih u punom smislu. Tema ovog broja je „Čaroban kraj godine za uspješan početak nove“. Naglasak cijelog broja je na kvaliteti vremena koje ćemo provesti u ove blagdanske dane. Blagdanska euforija koja je svake godine sve veća, iscrpljuje, stoga vas pozivamo da pokušate sagledati blagdane iz neke nove perspektive.

Ne dopustite da blagdani postanu napor. Poduzmite korake i mislite na sebe. Odvojite vremena za aktivnosti u kojima uživate, koje smanjuju stres i vraćaju vaš unutarnji mir. Podsjećamo vas da je potrebno prvo ispuniti sebe i zadovoljiti svoje potrebe kako biste imali više toga za ponuditi drugima.

Blagdani ne moraju biti savršeni. Odaberite nekoliko rituala kojih ćete se držati i stvarajte nove koji vas čine sretnima. Ne pokušavajte kupiti sreću darovima. Jedan od najdragocjenijih darova je vrijeme. Postoje razni načini na koje možemo pokloniti vrijeme drugima i time omogućiti da se i oni i mi osjećamo bolje.

Saznajte kako nježno i aktivno doživjeti blagdane, kako izbjeći blagdansku euforiju i postati bolja verzija sebe. Sve ovo su teme koje će vas podsjetiti na ono najvažnije oko blagdana, a sve s ciljem da ih provedete što ugodnije, u što boljem društvu, sa što manje stresa.

Uživajte u čitanju novog broja.

Neka vam ovi blagdanski dani budu što opušteniji kako biste u novu godinu ušli ispunjeni i zadovoljni.

 

PREUZMITE MAGAZIN

Pregledajte i ostale brojeve

ONLINE MAGAZIN SUVREMENA ŽENA – IMPRESSUM

ISSN 2757-4261

GLAVNA UREDNICA
Marijana Glavaš

UREDNIŠTVO
Vatrogasna 8, Sesvetski Kraljevec
[email protected]
091 1770 825

IZDAVAČ I GRAFIČKA PRIPREMA
Moja Asistenca, obrt za usluge
Vatrogasna 8, Sesvetski Kraljevec

PERIODIKA
Četiri izdanja godišnje





Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI