24 sparkling moments of joy

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Miris božićnog duha u zraku? Izlet u snježnu zimsku idilu s obitelji? Ili “Mislim na tebe!” poruka od dobrog prijatelja? To su male stvari! Iako nam u svakodnevnom životu često brzo prolaze, trebali bismo odvojiti vrijeme za razmišljanje o malim, ali posebnim trenucima, osobito u danima prije Božića. Što nikada ne smije nedostajati, bez obzira na to koliko imate godina?

Adventski kalendar ispunjen ljubavlju koji nam izmami osmijeh na lice svaki dan do Badnjaka! Božićna sezona zasigurno će ove godine biti nezaboravna uz limitirano izdanje essence “Adventskog kalendara 24 sparkling moments of joy”.

Ne želimo otkriti previše, ali za vas koji ste jednako uzbuđeni kao i mi, evo kratkog pregleda! Postoji 21 vrata s limitiranim proizvodima, dok se tri naša omiljena proizvoda iz standardnog asortiman kriju iza preostalih vrata. Na primjer, postoji jedinstveno svjetlucavo rumenilo u nježnoj ružičastoj nijansi koje čeka da bude otkriveno.

Njegujući balzam za usne i visoko pigmentirani ruž osiguravaju savršen božićni izgled usana. Zahvaljujući mini temeljnom premazu za nokte, vaš dizajn noktiju trajat će cijeli Božić, a dugotrajni stilovi šminkanja očiju zajamčeni su kremastom bazom sjenila u svjetlosmeđoj nijansi. Na kraju, ali ne i najmanje važno, super mekani blender sjenila i odgovarajući alat za čišćenje kistova čekaju vas u adventskom kalendaru.

NMPC: 229,90 KN

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI