Poklonom mu reci – VOLIM TE od glave do pete

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Nemojte nas krivo shvatiti, nemamo ništa protiv romantične večere uz svijeće, sexy donjeg rublja i dobrog filma, ali smo ovog Valentinova nekako više naklonjeni poklonima koji traju.

Dan zaljubljenih je prilika da posebnom muškarcu u našem životu poklonimo proizvode koji potiču njegu od glave do pete. Volimo kad on dobro miriše, kad mu možemo prstima proći kroz svježe opranu kosu, zagrliti ga i poljubiti nakon uređivanja brade… ma, na voljenom muškarcu sve nam je idealno! Ipak, cijenimo kad je njegovan i brine o sebi jer to znači da će brinuti i o nama.

Veljača je mjesec ljubavi i njega! Ups… njege  

Brojni muškarci danas koriste proizvode za njegu kože kako bi ju održali čistom, hidratiziranom i zaštićenom od vanjskih utjecaja. A, oni koji se briju često imaju svoju rutinu koja uključuje pripremu kože, korištenje vrhunskih aparata za brijanje i podrezivanje, gelova ili pjena te hidratiziranje kože nakon brijanja. (da, u kupaonici ste duže no što mislite) Ključ dobre njege je upravo u dosljednosti. Redovito brijanje ili uredno podšišavanje brade i kose ne samo da izgleda dobro, već i pomaže da se muškarac osjeća samouvjerenije, bilo da ide na sastanak, plažu ili u teretanu.

Evo nekoliko korisnih savjeta:

  • Nakon što dovedete svoje dlačice u formu, redovito ih njegujte: Tako će uređivanje trajati nekoliko minuta umjesto nekoliko sati. (da citiramo poznatu pjesmu: „Nije bilo 5 minuta i nisi niš obavio do kraja…“)
  • Nemojte prsa brijati klasičnom britvicom (ili onom koju ste posudili od bolje polovice): Kako biste izbjegli porezotine, urasle dlačice i prištiće, radije koristite trimer
  • Ne zaboravite na hidrataciju: Kad ste skinuli dlačice, hidratacija je nužna kako biste spriječili iritacije i suhu kožu
  • Uložite u kvalitetan višenamjenski trimer: Ne samo da se može koristiti za držanje dlaka na licu pod kontrolom, već će poslužiti i za oblikovanje prsa, podrezivanje dlačica u nosu, ušima i na ostatku tijela
Došapnuli su nam kako su ovo najbolji Valentinovski pokloni za mušku njegu

Čak i oni koji kažu “Ma, ne treba mi ništa” vole dobiti praktičan poklon od srca. Evo naših ideja za poklon koji traje i govori – volim te od glave do pete!

  • Aparat za brijanje koji se prilagođava bradi za lako brijanje, a napunjen traje 60 minuta. Opremljen je tehnologijom SkinIQ, ap., prepoznaje i prilagođava se gustoći dlačica za najbolji osjećaj brijanja.
  • Trimer all in one, za lice, glavu i tijelo. Ova jedinstvena kombinacija Philipsovog najnaprednijeg izdržljivog trimera i aparata OneBlade pruža vrhunsko i precizno podrezivanje i oblikovanje za izgled kakav želite.
  • Aparat za mokro i suho brijanje za superiornu glatkoću, čak i na 5-dnevnoj bradi. Podrezuje dlačice tik uz kožu s pomoću sustava za brijanje Lift & Cut, dok tehnologija SkinIQ pruža povratne informacije o pritisku u stvarnom vremenu, radi zaštite kože.
A, ovo slobodno možemo reći na glas, svima

Gore spomenute proizvode i još brdo sjajnih poklona za osobnu njegu potražite do kraja mjeseca u Philipsovoj TOP ponudi na e-kupi.hr. Uz redovan popust uzmite još -10% popusta uz promo kod LJUBAV2024.

Ovog Valentinova poklonite ljubav i vrhunsku njegu stvorenu baš za vas!

Članak nastao u suradnji s brendom Philips.

7 dana, 7 love box -ova na našem webu i društvenim mrežama! U boxu se nalazi Masažna svijeća LELO, ruž i Lelo Tiani Harmony, parfemi Carolina Herrera Bad Boy & Good Girl te Philips Bodygroom Series 7000.

Darujemo jednu čitateljicu ovom prekrasnom kutijom s proizvodima naših partnera.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #7danazaljubav  (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža Facebook, Instagram, TikTok i YouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 16. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI