Zašto dobre djevojke vole loše dečke?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Barem smo jednom u životu, a neke od nas i više puta, naletjele na lošeg dečka! Koliko smo tek puta slušale jadikovke naših prijateljica? Mnogi se pitaju što je to u ‘lošem’ tipu muškarca da se žene toliko ‘zalijepe’ za njih?

Neke žene im ne mogu odoljeti, iako znaju da će im slomiti srce dok se kunu da žele dobrog, romantičnog i pristojnog dečka!

Zašto?

Evo nekoliko razloga…

  • ‘Loši dečki’ često nose sa sobom dozu izazova i uzbuđenja. Oni su buntovnici pa nas privuče zavodljiva doza nepredvidljivosti. Navodno žene od njih žele samo seks, a nikad partnerstvo.
  • Loši dečki mogu predstavljati suprotnost svakodnevnoj rutini. Mogu biti dobrodošla promjena u odnosu na uobičajene tipove partnera. Pogotovo ako je ženama dosadno.
  • Samopouzdanje oduvijek očarava, a ‘loši dečki’ upravo njime zrače.
  • Ponekad osobe koje se opisuju kao ‘dobre/dobrice’ mogu imati nesigurnosti koje ih vode prema partnerima koji izgledaju dominantniji ili samouvjereniji. Možda će ih privući taj ‘bad boy’ moment kao način da izraze vlastiti unutarnji bunt.
  • Dobre djevojke možda žele samo promijeniti ili “spasiti” loše dečke i tako ih osvojiti. Ne moramo vam pisati da je to promašena opcija. Nitko se, pa ni muškarci koji se ne žele promijeniti, ne mijenja tako lako. Primjerice, istraživanja pokazuju da će muškarci koji su varali vjerojatnije biti nevjerni i u budućim vezama.

Može li se zločesti dečko pretvoriti u sjajnog tipa i biti pravi muškarac za vas? Možda i može, jer ste spremni voljeti punim plućima.

Zato nas Carolina Herrera poziva u začarani, novi svijet mirisa lansiranjem čarobnih kolekcionarskih izdanja prigodnih naziva – Good Girl i Bad Boy Dazzling Garden. U ovom svemiru, nalik na snove, boje su hrabrije, večernje nebo svjetluca, a zrak nosi sladak miris kao nijedan drugi…

Good Girl Dazzling Garden

Čaroban i tajanstven, to je Good Girl Dazzling Garden. Novi svijet u kojem su boje hrabrije, večernje nebo svjetlucavo, a zrak nosi slatki očaravajući miris. Stiletto bočica ovog limitiranog izdanja predstavlja spoj elegancije i doze provokacije, a po prvi put ukrašena prekrasnim svjetlucavim zlatnim cvijetom asocirajući nas na svježe, proljetno cvjetanje, dok njezina intenzivna, metalik ljubičasta boja svjetluca poput zvjezdane noći.

Ona ima svoju dobru i lošu stranu, umiljata je i nestašna u isto vrijeme. Miris je sladak i senzualan te spaja arome jasmina, kakaa, zrna tonke i badema stvarajući ženstven, ali tajanstven buket.

Bad Boy Dazzling Garden

S notama zadimljene kadulje, zeljastog kanabisa i tople raskošne kože, miris se izdvajao iz gomile s osjećajem mističnosti i kompleksnosti. Miris Bad Boy predstavlja spoj dualnosti energija, kojim opisuje kompleksnu osobnost modernog muškarca. Istodobno snažan, ali osjećajan, samouvjeren i ležeran…

Kolekcionarsko izdanje Dazzling Garden dramatična je verzije legendarne Bad Boy bočice, prepoznatljive po obliku snažne munje. Sada dolazi u dubokoj, intenzivnoj nijansi metalik ljubičaste, koja nas vodi u čaroban i uzbudljiv svijet iz snova.

Članak nastao u suradnji s brendom Carolina Herrera

7 dana, 7 love box -ova na našem webu i društvenim mrežama! U boxu se nalazi Masažna svijeća LELO, ruž i Lelo Tiani Harmony, parfemi Carolina Herrera Bad Boy & Good Girl te Philips Bodygroom Series 7000.

Darujemo jednu čitateljicu ovom prekrasnom kutijom s proizvodima naših partnera.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #7danazaljubav  (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža Facebook, Instagram, TikTok i YouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 16. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI