u prilici smo dobiti nove uvide kojim smjerom dalje trebamo ići

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kojim smjerom dalje trebamo ići

Kada se pun Mjesec pozicionira u Strijelcu, u prilici smo dobiti nove uvide o tome kojim smjerom dalje trebamo ili želimo ići. Gdje se vidimo sutra, za mjesec dana, za godinu? Što potiče naš rast i razvoj i gdje je potrebno proširiti horizonte te zakoračiti u nepoznato jer je nužno ako želimo dalje napredovati?

Bitne teme u ovom periodu

Postoji još nekoliko tema koje sada i u narednim tjednima mogu biti bitne…

Sloboda – koliko smo slobodni, što nas ograničava izvana, a što unutar nas samih? Skupimo hrabrosti, učinimo nešto drukčije, krenimo po nova iskustva koja nas obogaćuju.
Uvjerenja – vrijeme je da pogledamo unutar sebe i preispitamo koja uvjerenja imamo o novcu, odnosima, zdravlju, životu općenito. Ono u što smo uvjereni, to nam se i događa, to i biramo.
Učenje – čitajte, educirajte se, usavršavajte sebe na način koji potpomaže vaš rast i daje viši smisao i svrhu vašem življenju. Tada nema praznine, beznađa, osjećaja da smo zapeli.
Avantura – otisnimo se dalje od poznate obale, upoznajmo nove ljude, otputujmo na mjesta na kojima nismo nikad bili, krenite putem kojim dosad niste koračali.
Istina – uviđamo lažno, prijetvorno, sve nam je jasnije što je istinito, udaljujemo se od onoga što više ne podržava našu istinu.

Puno je različitih aspekata koji prate ovaj Uštap.

Vrijeme je da terete ostavimo iza sebe

Jupiter i sjeverni Mjesečev čvor pozivaju nas na važan iskorak u svrhu ostvarenja osobnih potencijala.

Ograničavajući aspekt Saturna na Sunce u Blizancima i Mjesec u Strijelcu pokazuje nam što još trebamo posložiti i riješiti kako bismo mogli krenuti naprijed. Tereti koje vučemo za sobom nas usporavaju, vrijeme je da ih ostavimo iza sebe.

Merkur i Uran u Biku ukazuju na mogućnosti neočekivanog i iznenadnog događaja ili iskustva koje nam pomaže da promijenimo način razmišljanja i pogledamo na okolnosti iz šire perspektive.

Venera izlazi iz aspekta s Neptunom (san) i ulazi u opoziciju s Plutonom (kontrola) – pokazat će se jasno što je realno i moguće, a što je bila samo želja, osobito po pitanju ljubavi i odnosa.

Mars u Lavu budi srčanost i hrabrost – jasna namjera, fokus i pokret!

“Živjeti znači iskusiti stvari, a ne sjediti i razmišljati o smislu života.”
Paulo Coelho

Povezano: Veliki godišnji horoskop za 2023.





Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI