Adele objavila novi i najemotivniji album do sada – “30” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Adele objavila novi i najemotivniji album do sada – “30”

Svjetska superzvijezda Adele, objavila je dugoiščekivani album „30“! Album je najavljen s nekoliko pjesama, među kojima je i singl „Easy On Me“, koji je odmah zauzeo prvo mjesto na Billboardovih Hot 100!

Singl je osvojio streaming servise te radio postaje i airplay ljestvice u cijelom svijetu. U specijalnoj TV emisiji “Adele One Night Only”, Adele je predstavila još tri pjesme:  “I Drink Wine”, “Hold On” i “Love Is A Game”. TV specijal je bio najgledaniji zabavni program ove godine, s čak većim brojem publike nego dodjela Oscara!

Album „30“, kritičari su proglasili njenim najboljim albumom do sada. Rolling Stone je u recenziji albuma (5 zvjezdica) napisao “Adele nikad nije zvučala divlje” i da je 30 „najbolji album Adele do sada”. Variety se složio i istaknuo da je „30“ “bogatija i uvjerljivija kolekcija koja se čini kao njena najbolja”. Clash je album nazvao “djelom osobnog i umjetničkog trijumfa”, a I-D je primijetio da “nitko to ne radi bolje”!

„30“ su producirali Greg Kurstin, Max Martin, Shellback, Tobias Jesso Jr., Inflo i Ludwig Göransson. Album je u Hrvatskoj dostupan na digitalnim servisima, CD-u i dvostrukom vinilu!

Popis pjesama:

1. Strangers by Nature
2. Easy on Me
3. My Little Love
4. Cry Your Heart Out
5. Oh My God
6. Can I Get It
7. I Drink Wine
8. All Night Parking (With Erroll Garner) Interlude
9. Woman Like Me
10. Hold On
11. To Be Loved
12. Love Is a Game

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI