Barbara Suhodolčan kao raspjevana princeza prošetala prekrasnim Samoborom – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Barbara Suhodolčan kao raspjevana princeza prošetala prekrasnim Samoborom

Multitalentirana glazbenica, kantautorica i operna pjevačica Barbara Suhodolčan nastavlja koračati i pop stazama.

Ovoga puta zakoračila je prekrasnim stazama grada Samobora i to kao raspjevana princeza u prekrasnoj haljini. U pitanju je videospot za njezinu novu pjesmu “Pusti me da plešem” koju u potpunosti potpisuje sama, a za tu prigodu ponovno je okupila sjajne glazbenike, Tomislava Parmaća na klaviru, Antonija Vrbičkog na harmonici, Brunu Vugera na gitari, Karla Kukovačeca na ritam sekciji i Tihomira Novaka na kontrabasu.

Zapravo videospot najbolje opisuje Barbaru kao osobu, raspjevanu glazbenicu neiscrpne i pozitivne energije, koja uz svoju opernu karijeru istražuje nove glazbene izazove i pozive. I to zaista uspješno, jer je već prvim singlom “Ne fališ mi ti” izvazvala oduševljenje radijskih glazbenih urednika i publike. I “Pusti me da plešem” vjerojatno će imati sličnu sudbinu, a također će se naći na njezinom nadolazećem prvom studijskom albumu.

Videospot za pjesmu “Pusti me da plešem” potpisuju Barbara Suhodolčan i Božidar Horvat. U spotu je Barbara nosila haljinu SherryHillby I Do Weddings, a za frizuru je bila zadužena Anamarija Josipović (Styleby Love).

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI