Bruno Mičetić Trio ovog prosinca na turneji – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Bruno Mičetić Trio ovog prosinca na turneji

Bruno Mičetić trio u prosincu kreće s mini turnejom po hrvatskim gradovima, a nastupat će od kazališta do kultnih mjesta za ljubitelje jazza.

Uz Brunu kao trio nastupaju vrhunski glazbenici Vladimir Kostadinović i Joe Kaplowitz, a na nastupu u Varaždinu pridružit će im se još jedan vrhunski glazbenik – Ratko Divjak. Na nastupima BM tria očekuju vas standardi svjetske jazz glazbe, kao i autorske skladbe sa funky prizvukom. Bruno Mičetić Trio ili skraćeno BM Trio inače je snimio prvi studijski jazz album: “Phantoms Whisper”, u izdanju Dallas Recordsa.

S  nastupima kreću na Delničkoj Adventskoj bajci 10.12., a nastavljaju 14.12. u HNK Varaždin, potom 16.12. u KC Osijek, a dan kasnije u kultnom zagrebačkom jazz klubu Bacchus. Zadnja točka ove mini turneje je 18.12. u Voodoo baru Sisak. I ako niste neki poklonik ovog glazbenog stila., ovaj vrhunski trio osvojit će vas sa izuzetno impresivnom prezentacijom, jer ovi izvođači  ne kriju strast prema old school jazz-u (be bop, mainstream jazz) te fusion jazz – rock izričaju. Uz sjajnu instrumentalnu virtuoznost, snalažljivost, sklonost iznenadnoj improvizaciji  uz neporecivu kvalitetu i snažan instrumentalni izričaj uživat ćete cijelu večer.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI