Čarobna ogledala umjesto umjetničkih dijela

Autor

KATEGORIJA

PODIJELIOgledala su prisutna svuda u našem životu: nalaze se u gotovo svakoj prostoriji. Ogledalo u dnevnoj sobi je jedinstven predmet. Obavlja mnogo funkcija, idealan je za uređenje sobe i apsolutno je neutralan. Ogledala nas spašavaju od briga poput slabe rasvjete, nedostaci u planiranju stana, mali stambeni prostor…

Dizajnerski savjeti

Prilično hrabri dizajneri koriste dekorativna ogledala u unutrašnjosti. Raznolikošću njihovih neobičnih oblika možete napraviti sve vrste originalnih kompozicija. Asimetrična ogledala izgledaju odlično u svakom prostoru, a zbog oblika nemaju okvir nego oborene ivice, ili imaju jako tanak okvir pa ne morate razmišljati o stilskom jedinstvu.

Izvor. https://lollyjane.com/mirror-gallery-wall-ideas/

Ikeea – RISBYGD
Ogledalo, bambus/crna50 cm
199 kn

Podno ogledalo

Ogledalo na podu stiglo nam je s novim trendovima slikanja u ogledalu. Prije svega je praktično, ali i dekorativno. Ujedno, izborom okvira unijet ćete drugačiju atmosferu u sobu. Može biti i, recimo, jarkog kolorita ili stilski izrezbareno.

Idealno mjesto

Veoma je važno imati dobro mjesto za ogledalo. Stavljeno između prozora može stvoriti iluziju dodatnih prozora i svjetlosti. Dodajte u unutrašnjost spavaće sobe ogledalo dekorativnog šarma pomoću različitih veličina. To će u vašu sobu unijeti posebnu energiju i dekor, a sklop takvih ogledala će izgledati poput umjetničkog djela.

Lesnina – OGLEDALO ZIDNO 50 cm, CRNA
PROMJER: 50 CM
349,00 HRK

Izvor svjetlosti

Imati ogledalo u dnevnoj sobi nije sve. Kombinacija reflektirajuće površine i zraka svjetlosti može stvoriti zadivljujuće efekte, odvratiti od nedostataka dizajna i naglasiti prednosti. Naprimjer, kako biste osvijetlili prostor što je više moguće, dodatnim svjetlom naglasit ćete dekorativni element ili sakriti neravnine zida.

Lesnina – OGLEDALO ZIDNO 60/60/2,8 cm
ŠIRINA/VISINA/DUBINA: 60/60/2,8 CM
349,00 HRK

Izvor: azra.ba

Source link

Autor

PODIJELI