Dark rock legende The Mission stižu u zagrebački Boogaloo – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Dark rock legende The Mission stižu u zagrebački Boogaloo

Britanske rock dark legende The Mission morale su prekinuti svoju turneju “United European Party 2020” zbog pandemije COVID19 nakon koncerta u Lisbonu, odradivši tek četvrtinu turneje.

Turneja će se ipak nastaviti i objavljeni su novi datumi turneje koja će započeti početkom ožujka iduće godine, a novi datum za zagrebački koncert je utorak 22. ožujka 2022.

The Mission se nakon petnaest godina vraćaju u Zagreb i to u gotovo originalnoj postavi gdje su pored frontmena Wayne Hussyja tu i originalni basist Craig Adams i gitarist Simmon Hinkler! Za Hinklera će ovo biti prvi posjet Hrvatskoj s bendom pa će to biti prava poslastica za njihove obožavatelje jer je baš ta postava snimila sve najbolje albume i obilježila njihov najbolji period. Nažalost, zbog lošeg zdravstvenog stanja nije im se mogao pridružiti i originalni bubnjar Mick Brown pa je na bubnjevimMike Kelly koji u The Missionu svira od 2011. godine.

Kao posebni gosti će nastupiti poznati zagrebački mračnjaci Phanatasmagoria.

Početak koncerta je najavljen za 20 sati, a cijena ulaznica iznosi 180 kn do ponedeljka 4. listopada, a od utorka 5.10. ulaznice će koštati 200 kn, te 220 kn na dan koncerta. Ulaznice možete kupiti na sljedećim mjestima: Boogaloo, Dirty Old Shop, Rockmark, Dallas Music Shop, Entrio.hr, Eventim.hr.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI