Dimitrije Dimitrijević sa svojim orkestrom stiže u KSET – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Dimitrije Dimitrijević sa svojim orkestrom stiže u KSET

U četvrtak, 7.10. u KSET stiže Dimitrije Dimitrijević sa svojim orkestrom! Dimitrije Dimitrijević je kantautorski pothvat Dimitrija Simovića (basiste i pjevača grupe Igralom). Započeo je 2017. u Zagrebu, gdje su uz pomoć Ivana Grobenskog snimljena dva EP-ja – “Južno” i “Ponestaće”.

Dimitrijević je odsvirao više od 80 koncerata s namjerom da svoj zvuk pronađe u suradnji s uvijek drugačijim muzičarima u pratnji. Tako se u sklopu ovog projekta na binama duž regije smijenilo preko 20 različitih muzičara, što je dovelo do toga da stvoreni zvuk Dimitrijevića bude bogat i raznovrstan. Nedavno je objavio debitantski album “Čar-pitanje” pod izdavaštvom Menart Labela. Na albumu možete čuti svojevrsnu liriku Dimitrija Dimitrijevića praćenu elementima trip hopa, bluesa, alternative, funka, synth popa, RnBja, elektronike i ambijentalne muzike.

Na ovom koncertu, uz Dimitrija, imat ćete priliku vidjeti i čuti i Dimitrijević orkestar koji čine: Sara Renar (synth, vokal), Vedran Peternel (soundscape), Viktor Slamnig (bas), Jakša Perković (gitara), Ivan Cimi Marinović (bubanj), Leo Beslać (synth).

Ulaznice će se moći kupiti na ulazu po cijeni od 40 kn. Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama. Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Foto: Marina Uzelac

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI