Donosimo vam najpopularnije ukrase za ovogodišnji Božić

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Službeno i nikada ranije, možemo reći – božićna ludnica je počela! Posljednjih nekoliko tjedana društvene mreže su preplavljene božićnim idejama za ovu godinu, a izlozi u dućanima i kafići lagano se već kite. No, moramo vam priznati, i mi smo ove godine krenuli nikada ranije u potragu za idejama i ukrasima stoga vam donosimo najpopularnije ukrase za Božić 2021.

Ako ste jedni od onih koji obožavaju božićne detalje, baš kao i mi, ove godine ih zaista ima pregršt. Sinsay Home je već odavno zaigrao maštu mnogih s ovogodišnjom božićnom kolekcijom pa tako čak i stvari koje niste mislile da vam trebaju – sada vam ipak trebaju!

Sinsay

Božićni ukrasi u boravku su apsolutni must have. Mekane dekice i jastuci s božićnim motivima osim što su savršeni detalji u vašem domu, mogu biti i genijalni pokloni pod borom za vaše najdraže. I bez brige, nitko nikada ne bi odbio mekane jastuke i udobne dekice.

Svijeće su također nezaobilazni detalji ove godine, a na vama je odabrati koje mirise želite u svom domu. Vanilija, cimet, drvo, klinčići… ta mala, ali veoma posebna stvarčica, dat će vašem domu dodatnu dozu udobnosti.

Sinsay

Osim toga, svijeće se savršeno uklapaju u božićni stol, a ako tražite set tanjura s božićnim ukrasima, Lesnina je tu za vas.

Lesnina

Naravno, kao i prošlih godina, orašari su i ovog Božića iznimno popularni, a sada ih možete pronaći i po pristupačnijim cijenama. Također ih možete pronaći u raznim veličinama, od malenih kao ukrasa za stol pa sve do velikih koji će vješto čuvati vaš bor.

https://www.xxxlesnina.hr/p/bozicna-figura-004536059301

Kada smo kod bora, ne smijemo zaboraviti na preslatke božićne kuglice koje je ove godine IKEA predstavila. Nas su odmah oborili s nogu, a vjerujemo kako će i vas. Uz to, sobovi kao ukrasi u aranžmanu ili u obliku kuglica za bor sve su popularniji pa na vrijeme odaberite vašeg.

Ikea

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI