Električni orgazam stiže u Tvornicu kulture na promociju tri albuma i druženje s fanovima! – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Električni orgazam stiže u Tvornicu kulture na promociju tri albuma i druženje s fanovima!

Uoči svog velikog zagrebačkog koncerta, Električni orgazam promovirat će čak tri ovogodišnja albuma u izdanju Croatijtvornie Records na Meet&Greet eventu u Tvornici kulture.

Nadolazeće srijede, 18. listopada 2023. godine u 18:00 Gile i Švaba stižu u Mali pogon na potpisivanje ploča i druženje s fanovima. Istu večer će u Tvornici zasvirati Disco Blues kojima će se Gile pridružiti u par pjesama. Ulaz je slobodan.

Električni orgazam velikim će koncertom proslaviti 40 godina albuma ”Les Chansones Populaires” te zaokružiti ovu koncertnu godinu. Dva tjedna prije koncerta, novi će program Tvornice kulture, Meet & greet, omogućiti obožavateljima, medijima, ali i slučajnim prolaznicima da saznaju više o albumima i radu Električnog orgazma te pobliže upoznaju kultni beogradski bend. Osim moderiranog razgovora, Orgazam će predstaviti i tri ovogodišnja Croatia Records izdanja: ”Električni orgazam – Warszava ’81”, ”En Vivo En La Fábrica”, live album snimljen na prošlogodišnjem koncertu u Tvornici kulture, te slavljenički ”Les Chansones Populaires”. Nakon službenog dijela koji će početi u 18 sati, uslijedit će potpisivanje ploča te druženje s fanovima i prijateljima benda.

Druženje će se u Malom pogonu nastaviti od 20:00 uz koncert Disco Bluesa, platforme glazbenika predvođene multiinstrumentalistom, skladateljem i producentom Elvisom Sršenom. Disco Blues djeluje s ciljem da velikim hitovima i poznatim klasicima podari novo, svježe i plesno ruho, pa će se na setlisti naći numere svjetski poznatih i voljenih izvođača. Svaki nastup Disco Bluesa izgleda i zvuči drugačije, ali  ovo će izdanje biti posebno jer će se glazbenicima na pozornici pridružiti i Gile koji će s njima izvesti par pjesama.

Upad na oba eventa je slobodan.

Foto: Nikola Knežević

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI