EVE PRIVE – Miris koji je jedinstven, isto kao i vi!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Novost iz Avona

U želji da vam u tome pomogne, Avon je dizajnirao i predstavio poseban miris – Eve Prive koji, zahvaljujući molekularnoj, prilagodljivoj tehnologiji koja pozitivno utječe na kemijske procese vaše kože, stvara potpuno jedinstven miris – samo za vas. Miris poboljšava vaš prirodan miris i na taj način daje slobodu izraziti i naglasiti individualnost i samopouzdanje svake žene.

Eve Prive, zahvaljujući zavodljivom mirisu ekskluzivnog akorda bijelog mošusa stvara specifičan, personalizirani miris i kreira jedinstveni potpis, poput otiska prsta. Novi miris krije note crvene jabuke koje su kombinirane s nježnim, ali upečatljivim mirisom latica jasmina. Završni, ekskluzivni akord bijelog mošusa, budi ženstvenost, uklopljen tako da prožima sve nivoe mirisa, stapa se s vašom kožom i razvija se u harmoniji s njom.

U sofisticiranoj bočici od 50 ml, ili mini izdanju od 10 ml koji stane i u elegantnu torbicu, krije se tajna vašeg samopouzdanja kojim odišete. Eve Prive podržava izraziti vašu individualnost, jer oslobađa miris koji samo vi možete kreirati, i koji je jedinstven.

Kreatorica nekih od najpoznatijih svjetskih parfema – Nathalie Lorson, kreirala je i Eve Prive, neodoljivu harmoniju za koju kaže: „Ja nisam jedini kreator ovog mirisa, jer njegov glavni sastojak ste vi i vaša koža.

Nesvakidašnji trag koji ostavljate za sobom, ostat će u sjećanju onih koji se nađu u vašoj blizini. Eve Prive miris dostupan je po cijeni od 125,90 kn u Avonovom katalogu od 1. svibnja.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI