Exitova večer na Amsterdam Dance Eventu, u jednom od najuzbudljivijih klubova na svijetu – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Exitova večer na Amsterdam Dance Eventu, u jednom od najuzbudljivijih klubova na svijetu

EXIT će ove godine ponovo ostvariti suradnju sa poznatim Amsterdam Dance Eventom (ADE), i to na partyju koji će u petak, 15. listopada, biti održan u Faralda Craneu, jednom od najuzbudljivijih klubova i hotela na svijetu, koji se nalazi 50 metara iznad Amsterdama, na vrhu monumentalnog građevinskog krana.

Kao jedina festivalska grupacija na svijetu koja je u 2021. godini uspjela organizirati čak četiri festivala u tri različite države, EXIT će amsterdamskoj publici i gostima ADE predstaviti eklektičan line up cjenjenih internacionalnih izvođača elektronske glazbe, koji čine Anfisa Letyago, Adiel, DJ Jock, Daniella da Silva, Human Rias i Lieke Trienekens. Nastupi počinju u 17 sati, a bit će emitirani i uživo na Exitovoj Facebook stranici i YouTube kanalu. Amsterdam Dance Event je najveća smotra elektronske glazbe na svijetu koja okuplja sve vodeće, ali i nadolazeće DJ-eve, producente, izdavače, agente, promotere, produkcijske kuće, i brojne druge aktere globalne elektronske scene, a bit će održana od 13. do 17. listopada. Festivalski program ove godine uključuje preko 350 događaja. Na ADE će nastupiti Adam Beyer, Charlotte de Witte, Maceo Plex, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, i mnoga druga ugledna imena svjetske elektronske glazbe.

Suradnja s ADE traje od 2018. godine, kada mu se EXIT pridružio sa svojom No Sleep glazbenom platformom, i pred najznačajnijim predstavnicima industrije predstavio neke od najboljih DJ talenata iz naše regije, kao što su Marko Nastić, Ilija Đoković i DJ Jock.  Nastavak suradnje s ADE u 2019. godini, predstavio je prvi • LIFE STREAM događaj, kojim je započeo najveći ekološki projekt ovog festivala. Tada su na ADE, također u Faralda Craneu, nastupili ARTBAT, u tom trenutku dobitnici nagrade za najbolji novi DJ duet, kao i regionalni talenti Coeus, After Affair, Andrew Meller.

Anfisa Letyago se prvo afirmirala na napuljskoj klupskoj sceni, a zatim su usljedila izdanja za njujorški Nervous Records i Coxov Intec label, kao i nastupi na najvećim svjetskim festivalima. U ovom trenutku jedna je od globalno najbrže rastućih zvijezda elektronske scene, koja hrabro korača stazom Nine Kraviz, Charlotte de Witte i Amelie Lens. Adiel je multitalentirana Talijanka, vlasnica izdavačke kuće Danza Tribal s rezidenturom u rimskom klubu Goa. DJ Jock, splitski DJ i producent, jedan je od najkvalitetnijih producenata među novim generacijama hrvatske, ali i regionalne scene. Daniella da Silva, porijeklom iz Južne Afrike, i s diplomom iz glazbene produkcije sa Soul Candi Instituta, predstavnica je berlinske underground scene. Human Rias poznat je kao rezident i booker nekadašnjeg kultnog minhenskog kluba MMA (Mixed Munich Arts), dok je domaćica večeri amsterdamska DJ-ica Lieke Trienekens.

Foto: Tommaso Napolitano

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI